ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τακτική ενόψει Ολυμπιακού

Τακτική ενόψει Ολυμπιακού
Ρόκα INTIME SPORTS

Ο Ρόκα και οι συνεργάτες του έχουν δουλέψει πολύ μαζί με τους παίκτες του Πανθρακικού ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Ο Πανθρακικός θα ολοκληρώσει την Παρασκευή το πρωί την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Κομοτηνής να έχουν δουλέψει πάρα πολύ σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας και πάνω σε όλα τα κομμάτια για την καλύτερη προετοιμασία τους.

Την Πέμπτη το πρόγραμμα αναλώθηκε στην τακτική αλλά και στα τελειώματα των φάσεων καθώς στον Πανθρακικό γνωρίζουν ότι αν θέλουν να πάρουν κάτι θετικό από την αναμέτρηση θα πρέπει να εκμεταλλευτούν στο έπακρο όποια ευκαιρία τους δοθεί.

Ο Ρόκα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς εκτός είναι μόνο οι Λαδάκης και Σερφά οι οποίοι είναι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα τραυματίες αν και πλέον σιγά-σιγά επανέρχονται.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα επιστρέψει και πάλι η ομάδα μας το Σάββατο, καθώς φιλοξενεί στις 19:30 στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ.

Η αναβολή της 26ης αγωνιστικής είχε σαν αποτέλεσμα ο Μάνουελ Ρόκα και οι ποδοσφαιριστές του να μην έχουν αγωνιστική υποχρέωση το περασμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο όλη αυτήν την εβδομάδα προετοιμάζονται σε υψηλούς ρυθμούς για το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού συνεχίστηκε κανονικά την Πέμπτη με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Αρχικά οι παίκτες έκαναν ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης ενώ στη συνέχεια επικεντρώθηκαν σε θέματα τακτικής, δουλεύοντας επίσης σε τελειώματα και στημένες φάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Λαδάκης ξεκίνησε πρόγραμμα στην πισίνα, στα πλαίσια της αποθεραπείας του, ενώ και ο Σοφιάν Σερφά άρχισε τρέξιμο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια η ομάδα θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ