ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα θέματα συζήτησης στο Δ.Σ.

Τα θέματα συζήτησης στο Δ.Σ.
INTIME SPORTS

Τα χρονικά περιθώρια που έχει το ταμείο του "τριφυλλιού" μέχρι τον Φεβρουάριο, τα θέματα Arboris και Τσάκα αλλά και η λήξη συμβολαίων τα θέματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ.

Συγκεκριμένα ήταν τα θέματα που τέθηκαν επί τάπητος στο Δ.Σ. της "πράσινης" ΠΑΕ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης. Διαβάστε εδώ τι δήλωσαν Γόντικας και Θ. Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του συμβουλίου.

Βασικό ζήτημα ήταν αυτό της οικονομικής επιβίωσης της ΠΑΕ, από τη στιγμή που τα μηνύματα είναι απαισιόδοξα στο ιδιοκτησιακό μέρος.

Η απόσυρση... της Arboris

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας αρχικά είπε στα μέλη του Δ.Σ. πως η εταιρεία Arboris Capital από το Άμπου Ντάμπι απέσυρε και επίσημα την πρόταση της με τον πρόεδρο των "πράσινων" να υποστηρίζει πως η εν λόγω εταιρεία έχει βρει άλλη ομάδα στην Ευρώπη για να επενδύσει γεγονός που οριστικά δίνει τέλος στην υπόθεσή της.

Το ταμείο βαστάει μέχρι Φεβρουάριο...

Η μεγάλη ανησυχία από την πλειοψηφία ήταν για το ταμείο της ΠΑΕ και πόσο μπορεί να αντέξει, με τον πρόεδρο του "τριφυλλιού" να αναφέρει: "Μέχρι τον Φεβρουάριο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα οικονομικό. Είμαστε εντάξει από εκεί και πέρα αν δεν έχουμε άλλα έσοδα θα πρέπει να στραφούμε στους μετόχους για να δώσουν λύση".

Στο θέμα αυτό ο Δημήτρης Γόντικας μίλησε και για τις μεταγραφές και μια ενδεχόμενη ενίσχυση των "πράσινων" που δεν μοιάζει εφικτή για την ώρα: "Αυτή τη στιγμή όπως είμαστε δεν μπορούν να γίνουν μεταγραφές. Μόνο σε περίπτωση που πουληθεί κάποιος παίκτης και έχουμε χρήματα για να διαθέσουμε".

Μάλιστα πρόσθεσε αναφορικά με τις αποχωρήσεις του Γενάρη, πως αρμόδιος είναι ο τεχνικός της ομάδας: "Ο Φερέιρα μας έχει δώσει μια λίστα με τους παίκτες τους οποίους δεν θέλει και θα προσπαθήσουμε στη διάρκεια του Ιανουαρίου να φύγουν ή να λύσουμε τα συμβόλαια τους".

Η τιμή... τιμή δεν έχει

Μεγάλη συζήτηση έγινε επίσης και για την τιμή της μετοχής και γιατί είναι 1,12 και όχι 0,33 όπως όλοι νόμιζαν. Για αυτό άλλωστε το παρών στο Δ.Σ. έδωσε και ο οικονομικός διευθυντής ο οποίος ανέλυσε γιατί δεν μπορούσε η τιμή να είναι 0,33 όπως ήθελε ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Κάτι το οποίο κατάλαβαν άπαντες.

Η Μαίρη Ζούλα Λομβάρδου όμως από την πλευρά της υποστήριξε πως θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε η μετοχή να πάει είτε στο 0,50 ή στο 0,60 προκειμένου να μπορέσει να επενδύσει κάποιος αν το θελήσει.

Τότε υπήρξε η απάντηση πως για να γίνει αυτό θα μπορέσει να γίνει από τη νέα χρονιά και αφού έχει κλείσει αυτή η διαχειριστική σεζόν. Βέβαια για να γίνει πράξη θα πρέπει να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση στις αρχές του νέου έτους και να αποφασιστεί από τους μετόχους η τιμή της μετοχής.

Και ο Τσάκας στο τραπέζι

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Σουλτάν Αλ Σαούντ, το Δ.Σ. αποφάσισε πως από τη στιγμή που ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Βλάσης Τσάκας με βάση το M.O.U. δεν έχει τηρήσει τους όρους δεν έχει λόγο να ασχοληθεί και άλλο μαζί του. Και πως μόνο αν υπάρξει θεαματική ανατροπή και κατατεθούν τα χρήματα τότε θα ασχοληθούν και πάλι με τη περίπτωση του Σαουδάραβα πρίγκιπα.

Θα πρέπει να τονίσουμε εξάλλου πως η πλευρά του Σουλτάν Αλ Σαούντ διαπραγματεύεται με τον Τζίγγερ και αυτός είναι που αποφασίζει αρχικά για το τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα. Η ατάκα που ειπώθηκε μάλιστα από μέλος του Δ.Σ. ήταν: "Δεν ασχολούμαστε άλλο πλέον με τον Τσάκα".

Ο γκολκίπερ να αποκρούσει... τον Σάββα

Τέλος, στην διάρκεια του Δ.Σ. συζητήθηκε και η επιστροφή του Σάββα Θεοδωρίδη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και το γεγονός πως από εδώ και πέρα θα προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο.

Αποφασίστηκε μάλιστα να υπάρχει και αντίλογος από την πλευρά των πράσινων με κάποιων παλαίμαχο του Παναθηναϊκού, μέλος του Δ.Σ. πιθανότερο τον Βασίλη Κωνσταντίνου, να φροντίζει να βάζει στη θέση του τον αντίπαλο παλαίμαχο πορτιέρο των "ερυθρόλευκων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ