ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γόντικας: "Αποσύρθηκε η Arboris, καμία εξέλιξη με Πρίγκιπα"

Γόντικας: "Αποσύρθηκε η Arboris, καμία εξέλιξη με Πρίγκιπα"
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr βρέθηκε στο κρίσιμο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπου ο Δημήτρης Γόντικας αποκάλυψε πως η Arboris Capital απέσυρε την πρότασή της.Τι είπε ο Θ. Γιαννακόπουλος.

Δυσοίωνο αλλά και "χλωμό" φέρεται να είναι το μέλλον σε ιδιοκτησιακό επίπεδο το μέλλον του Παναθηναϊκού, μετά τα όσα δήλωσαν μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ., οι Δημήτρης Γόντικας και Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ αποκάλυψε πως η Arboris Capital απέσυρε την πρότασή της, ενώ για τον πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ είπε πως δεν έχει τηρήσει μέχρι στιγμής τους όρους. Την απαισιοδοξία του εξέφρασε από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαννακόπουλος λέγοντας μεταξύ άλλων πως "δεν βλέπει φως στο τούνελ".

Το Sport24.gr, ήταν από νωρίς στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ όπου έδωσαν το παρών ο Δημήτρης Γόντικας και ο Νίκος Χατζηνικολάου, ενώ λίγο πριν τις 17:00 έφτασαν ο Θανάσης Γιανακόπουλος και η Μαίρη Ζούλα Λομβάρδου.

Μετά τις 17:00 έφτασαν και οι Μίμης Δομάζος και Βασίλης Κωνσταντίνου οι οποίοι καθυστέρησαν, καθώς παρέστησαν στην κηδεία του Δημήτρη Καλλιγέρη, ενώ το Δ.Σ. καθυστέρησε να ξεκινήσει για τον ίδιο λόγο.

Γόντικας: "Έχει αποσυρθεί η Arboris, καμία εξέλιξη με τον Πρίγκιπα"

Ο Δημήτρης Γόντικας υποστήριξε πως η Arboris με έγγραφο της έκανε πίσω, ενώ σημείωσε πως η πλευρά του Πρίγκιπα δεν έχει τηρήσει έως τώρα τους όρους.

"Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και των διάφορων εκρεμμοτήτων. Από όσα γνωρίζουμε εμείς δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε ότι αφορά τη πρόταση έλευσης των Σαουδαράβων καθώς από όσο γνωρίζουμε δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι του μνημονίου που είχε υπογραφθεί. Από εκεί και πέρα η πληροφόρηση μας απόν την Arboris είναι ότι απέσυρε το ενδιαφέρον της. Θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες σύντομα και θα δούμε τι άλλο θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο. Στο μήνα που ήδη εξελίσσεται η ήδη προγραμματισμένη Α.Μ.Κ."

- Είστε απαισιόδοξος δηλαδή;

"Απαισιόδοξo δεν είναι τίποτα ποτέ. Σας λέω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ήδη τρέχει μια αύξηση κεφαλαίου και υπάρχουν και άλλα θέματα που εξελίσσονται"

- Η χρονιά μπορεί να βγει χωρίς άλλη οικονομική υποστήριξη;

"Η συζήτηση αυτή έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη είναι ενήμερα. Δεν είναι εύκολη η κατάσταση, πάντοτε αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα αυτά. Τα είχαμε από το καλοκαίρι. Νομίζαμε ότι η προθεσμία που θα χρειαζόμασταν κάποια χρήματα θα ήταν νωρίτερα αλλά "κλοτσώντας και σπρώχνοντας" και κάνοντας μια χρηματοοικονομική διαχείριση πιο σωστή έχουμε κάποιο χρόνο στην διάθεση μας".

- Υπάρχει τρίτη πρόταση;

"Δεν έχω κάτι υπόψη μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να εξεταστεί κάτι που να είναι μη γραπτό. Δεν θα εξεταστεί τίποτα που δεν θα είναι γραπτό".

- Υπάρχει οριστική απόσυρση της Arboris;

"Υπάρχει έγγραφο. Αλλιώς δεν θα σας μίλαγα. Νομίζω ότι είναι οριστική η απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον συγκεκριμένο ενδιαφερόμενο που είχαν".

- Έχετε κάποιο μήνυμα από τους άλλους μετόχους;

"Όχι μέχρι τώρα δεν είναι κάτι που να το γνωρίζω. Από εκεί και πέρα αυτά τα πράγματα είναι ανοιχτές διαδικασίες".

- Η περίπτωση του Πρίγκιπα οδεύει προς ναυάγιο;

"Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό που γνωρίζω μέχρι σήμερα είναι ότι δεν έχουν εκπληρωθεί οι όροι και ως εκ τούτου και μεις δεν πήραμε απόφαση για σύγκλιση γενικής συνέλευσης".

- Η πρόταση του κ. Μαυροκουκουλάκη συζητήθηκε στο Δ.Σ.;

"Με ρωτάτε να πω για κάτι το οποίο αγνοώ αν έχει γίνει και αγνοώ και το περιεχόμενο".

- Για το θέμα που είχε γραφτεί για συνάντηση με ποδοσφαιριστές και μειώσεις των συμβολαίων έχετε να μας πείτε κάτι;

"Το συγκεκριμένο θέμα είναι αστείο, Ουδέποτε έγινε συνάντηση και κουβέντα για αυτό".

- Για το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας;

"Το ζητούμενο είναι να διατηρήσουμε το αγωνιστικό προφίλ. Δεν το καταφέραμε την προηγούμενη αγωνιστική. Αυτό είναι θέμα του προπονητή και των παικτών πρωτίστως και εκεί έχουμε εμπιστοσύνη θα τους στηρίξουμε όσο μπορούμε περισσότερο".

Θανάσης Γιαννακόπουλος: "Δεν βλέπω φως στο τούνελ"

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως πλέον είναι απαισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών.

"Να λάβετε υπόψη τις δηλώσεις που θα σας κάνει ο κ. Γόντικας είναι ο καθ ύλην αρμόδιος και εκείνο που θέλω να πω εγώ σε προσωπική βάση είναι ότι δεν βλέπω φως στον Παναθηναϊκό πουθενά.

Σε ότι αφορά τον Σουλτάνο του έχουν τεθεί τέσσερις όροι και δεν έχει πραγματοποιήσει κανέναν άρα καταλαβαίνεται ότι είμαστε δικαιολογημένα απαισιόδοξοι. Εύχομαι να βγω ψεύτης δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλες και φρούδες ελπίδες στον κόσμο του Παναθηναϊκού ότι τα πράγματα πάνε καλά και είναι ρόδινα. Το τι θα γίνει ένας θεός το ξέρει.

Γόντικας: "Αποσύρθηκε η Arboris, καμία εξέλιξη με Πρίγκιπα"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος κάθε πρόταση από οποιαδήποτε εταιρεία και αν προέρχεται να την εξετάσει, πάνω από όλα είναι το συμφέρον του Παναθηναϊκού και τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει θέμα να η μια εταιρεία έναντι της άλλης. Αν η Arboris έχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι ευπρόσδεκτη

Εμείς δεν πρέπει να επεισέλθουμε στα αγωνιστικά. Αυτό που θέλουμε να υπάρχει ομόνοια στην ομάδα. Να είναι όλοι αγαπημένοι είναι ομαδικό άθλημα όχι ένας καλός όλα τα γρανάζια της μηχανής να δουλεύουν καλά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ