ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα ρέστα του για τον Σισοκό δίνει ο Παναθηναϊκός

Τα ρέστα του για τον Σισοκό δίνει ο Παναθηναϊκός
Σισοκό INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κρατήσει τον Σισοκό και έκανε νέα βελτιωμένη πρόταση στην Βόλφσμπουργκ για να τον κάνει δικό του. "Θέλω να μείνω", είπε ο ίδιος.

"Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός...", λέει μια ελληνική παροιμία, όμως στην περίπτωση του Σισοκό, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Ο Παναθηναϊκός είναι γνωστό πως θέλει να κρατήσει τον Σισοκό, ο ίδιος δηλώνει πως θέλει να μείνει, όμως η Βόλφσμπουργκ σαν την κακή πεθερά χαλάει τον γάμο του καλοκαιριού.

Παρόλα αυτά, οι "πράσινοι" δεν το βάζουν κάτω και κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στον γερμανικό σύλλογο, περιμένοντας το πολυπόθητο "ναι". Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονταν σε επαφές με τους Γερμανούς το Σαββατοκύριακο, ενώ η πρόταση αφορά μικρό χρηματικό ποσό, αλλά υψηλό ποσοστό μεταπώλησης και μπόνους.

Την ίδια ώρα, ο Σισοκό δηλώνει στην εφημερίδα "Πράσινη": "Εγώ θα ήθελα να μείνω στον Παναθηναϊκό. Και το λέω ξεκάθαρα. Μπορώ να σας πω πως υπάρχουν πιθανότητες για να συμβεί αυτό. Βέβαια, αυτό που ΄ρέπει να γίνει είναι να μιλήσει ο Παναθηναϊκός με την Βόλφσμπουργκ και μακάρι να τα βρουν για να τελειώσει το θέμα.

Δυστυχώς τα πάντα εξαρτώνται απ' αυτούς (σ.σ την Βόλφσμπουργκ). Το μόνο σίγουρο για μένα αυτή την στιγμή, είναι πως δεν θέλω να παίξω στην Βόλφσμπουργκ στην ερχόμενη σεζόν και δεν νομίζω να γίνει αυτό". Το μήνυμα του Ιβοριανού είναι ξεκάθαρο, όμως μένει να δούμε αν θα έχει αποδέκτες κι αν η Βόλφσμπουργκ απαντήσει τελικά θετικά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ