ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα 3 εκ. ευρώ έφτασαν οι αποζημιώσεις

Τα 3 εκ. ευρώ έφτασαν οι αποζημιώσεις
Βύντρα Λέτο INTIME SPORTS

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ξεφορτώθηκε βαριά συμβόλαια, οι αποζημιώσεις ωστόσο που θα πληρώσει στα επόμενα δυο χρόνια αγγίζουν τα 3 εκ. ευρώ!

Με την αποχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από τον Παναθηναϊκό κλείνει ένα μεγάλο κεφάλαιο με Έλληνες ποδοσφαιριστές που έζησαν τη "χρυσή εποχή" της πολυμετοχικότητας στην Παιανία.

Πλέον ο μοναδικός ακριβοπληρωμένος άσος των πράσινων είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος αμείβεται με περίπου 1.5 εκ. ευρώ μαζί με τη εφορία.

Η αποδέσμευση παικτών βέβαια δεν είναι εύκολο υπόθεση για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που έπρεπε να βρουν χρήματα για προκαταβολές και φυσικά να περάσουν ένα μεγάλο διάστημα διαπραγμάτευσης μαζί τους.

Εντύπωση προκαλεί ωστόσο το γεγονός πως για τρεις ποδοσφαιριστές κι έναν προπονητή, το "τριφύλλι" θα δώσει περίπου 3 εκ. ευρώ μέσα στα επόμενα δυο χρόνια!

Συγκεκριμένα Λέτο, Βύντρα, Κατσουράνης και Φερέιρα θα λάβουν αυτά τα 3 εκ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται το ποσό να αυξηθεί ελάχιστα αν υπάρχουν οφειλόμενα και στους Χριστοδουλόπουλο, Σπυρόπουλο.

Τους πληρώνει για να παίζουν αλλού!

Σεμπαστιάν Λέτο: 1.1 εκ. ευρώ (ελεύθερος)

Λουκάς Βύντρα: 900.000 ευρώ (Ολυμπιακός ή Ισπανία)

Κώστας Κατσουράνης: 600.000 ευρώ (ΠΑΟΚ)

Ζεσουάλδο Φερέιρα: 400.000 ευρώ (Σπόρτινγκ)

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Χάρισε το υπόλοιπο του συμβολαίου (;)

Νίκος Σπυρόπουλος: Χάρισε το υπόλοιπο του συμβολαίου (Κιέβο)

Διαβάστε επίσης: Τα 3 εκ. ευρώ έφτασαν οι αποζημιώσεις, Τσέκαρε τους νέους για κάθε περίπτωση..., Σπυρόπουλος: "Δύσκολο το Καμπιονάτο", Χτύπησε στο πρόσωπο ο Σο, Ειρωνικό tweet Μπασινά για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, Αποχαιρετά τον Παναθηναϊκό ο Βύντρα, Προσπάθεια για τρεις μεταγραφές

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ