ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσέκαρε τους νέους για κάθε περίπτωση...

Τσέκαρε τους νέους για κάθε περίπτωση...
Φάμπρι INTIME SPORTS

Ο Φάμπρι είδε μαζί με τον Κινγκ την προπόνηση της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού προκειμένου να έχει μια πλήρη άποψη για τους νεαρούς επαγγελματίες.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Πέμπτη το βράδυ στις 8.00μ.μ. και ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει απομακρύνει τους Πετρόπουλο, Σπυρόπουλο, Χριστοδουλόπουλο και Βύντρα από το ρόστερ του το οποίο σημαίνει ότι έχει μειωθεί κατά τρεις παίκτες καθώς η μόνη προσθήκη ήταν ο Καζιγιάμα.

Οι πράσινοι θα παλέψουν να κάνουν μια, δυο μεταγραφές την Πέμπτη, την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά αλλά με τα προβλήματα που παρουσιάζονται δεν είναι σίγουρο ότι θα ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους.

Οπότε αυτοί που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ της πρώτης ομάδας θα είναι παιδιά από την ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού στους οποίους άλλωστε πιστεύουν πολύ στο Τριφύλλι.

Για τον λόγο αυτό την Τετάρτη ο Φάμπρι και ο Κινγκ που και τις προηγούμενες μέρες παρακολουθούσαν τις προπονήσεις της ομάδας Νέων στάθηκαν έξω από το γήπεδο όπου προπονήθηκαν οι πράσινοι και είδαν όλο το πρόγραμμα.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε το μεγαλύτερο μέρος της. Ενώ ο Κινγκ την είδε όλη. Μαζί τους ήταν και οι σκάουτερ του Τριφυλλιού οι οποίοι ήθελαν και αυτοί να έχουν μια πρώτη γεύση από τους παίκτες της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Φάμπρι και Κινγκ ήθελαν να δουν σε προπόνηση και τον Αποστολόπουλο τον οποίο δεν είχαν ξαναδεί λόγω του τραυματισμού του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ