ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεννοήσεις και διαφωνία στον Παναθηναϊκό

PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
PRE GAME / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η δυσαρέσκεια για τη διαιτησία του Τζήλου και του βοηθού Δημητριάδη μεταφέρθηκε στην ΚΕΔ, ενώ ο Τάκης Μπαλτάκος δεν συμφώνησε με την πολιτική που ακολουθείται. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Στον Παναθηναϊκό υποδέχτηκαν θετικά τους παραπεμπτικούς βαθμούς που έβαλε ο παρατηρητής διαιτησίας στον διαιτητή Τζήλο και στον βοηθό Δημητριάδη, για τις υποδείξεις τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Ωστόσο, η παραπομπή των δύο δεν αρκεί στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, οι οποίοι προτίθενται να κλιμακώσουν τις αντιδράσεις τους.

Ως προς αυτό τον σκοπό, υπήρξε συνεννόηση των διοικούντων τη Δευτέρα (6/8) υπό την εποπτεία του Γιάννη Αλαφούζου, ώστε να ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Επίσης, σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρξε επικοινωνία στελέχους της ΠΑΕ με μέλος της ΚΕΔ και μεταφέρθηκε η δυσαρέσκεια της διοίκησης για τη διαιτησία στα Γιάννινα.

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε το Σάββατο (4/6) ήταν η αρχή, αφού απώτερος στόχος είναι να προληφθούν παρόμοια φαινόμενα στο άμεσο μέλλον.

Διαφωνία Μπαλτάκου με την τακτική

Αξίζει να σημειωθεί πως από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο Τάκης Μπαλτάκος έχει εκφράσει τη διαφωνία του με την τακτική που ακολουθείται. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί ότι η έκδοση ανακοινώσεων και οι επισκέψεις στην ΚΕΔ δεν έχουν αποδώσει και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, συνεπώς κρίνει αναγκαίο να υιοθετηθεί μία διαφορετική στρατηγική. Οπότε, δεν συμμετέχει στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν δέχτηκαν τη συγνώμη του Δημητριάδη
Οργισμένη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ