ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνάντηση Γόντικα με εκπρόσωπο Arboris

Συνάντηση Γόντικα με εκπρόσωπο Arboris
INTIME SPORTS

Εκτός από τα αγωνιστικά κρίσιμες αναμένονται να είναι και οι επόμενες 48ωρες για τα διοικητικά αφού πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δημήτρης Γόντικας αναμένται να συναντηθεί με εκπρόσωπο της Arboris Capital.

Την ώρα που στην υπόθεση του Σουλτάν Αλ Σαούντ άνθρωπος του Βλάση Τσάκα αναμένεται να φύγει το Σάββατο για την Τζέντα για να πάει τα έγγραφα του ελέγχου, θα υπάρξει και εξέλιξη στο θέμα της Arboris Capital.

Συγκεκριμένα, συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρείας αναμένεται να έχει στην διάρκεια του Σαββάτου ή την Δευτέρα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται το ραντεβού και μάλιστα πριν πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την έγκριση του για την εξουσιοδότηση στην Arboris Capital να αναζητήση επενδυτές.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ φέρεται να έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με ανθρώπους της εταιρείας και αναμένει την έλευση ενός εκ των εκπροσώπων της για συζητήσουν ορισμένα θέματα και από κοντά.

Συνάντηση Γόντικα με εκπρόσωπο Arboris
ω Arboris Capital

Δεν θα πρέπει στη περίπτωση αυτή και από τη στιγμή που κιόλας τις επόμενες μέρες θα δοθεί εξουσιοδότηση στην Arboris να έρθει στη χώρα μας ο εκτελεστικός διευθυντής της επενδυτικής εταιρίας από το Άμπου Ντάμπι, Ρίτσαρντ Κχάλχουμπ.

Εξάλλου οι προσεγγίσεις που έχει κάνει όλο το προηγούμενο καιρό ο εκτελεστικός διευθυντής της εταιρείας σε επιφανείς επενδυτές για το "τριφύλλι" αποδείχτηκαν θετικές. Επομένως, επιθυμεί αυτοπροσώπως να αναλύσει στον πρόεδρο του συλλόογυ Δημήτρη Γόντικα το πλάνο που έχει καταρτίσει η Arboris Capital για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ