ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στροφή στους στόπερ στον Παναθηναϊκό

Στροφή στους στόπερ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Έχοντας κλείσει ή δρομολογήσει τις περισσότερες μεταγραφικές υποθέσεις, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος, εξετάζουν τους προτεινόμενους ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας.

O Μίκαελ Εσιέν έχει συμφωνήσει και αναμένεται στην Αθήνα, οι Νίκος Καλτσάς και Ρόμπιν Λουντ έχουν υπογράψει συμβόλαια, ενώ, ο Γιενς Βέμερ έχει επιλεγεί για να καλύψει τη θέση του δεξιού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα κλείσει.

Κοινώς, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, προτού καν αρχίσει το καλοκαίρι και ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεση του τους περισσότερους νεοαποκτηθέντες, με την έναρξη της προετοιμασίας.

Με τις περισσότερες υποθέσεις δρομολογημένες, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος στρέφονται στις περιπτώσεις των κεντρικών αμυντικών οι οποίοι τους απασχολούν και σκοπεύουν μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, να έχουν καταλήξει σε συμφωνία, τουλάχιστον, με έναν.

Υπενθυμίζεται ότι στον σχεδιασμό προβλέπεται η απόκτηση δύο στόπερ, ενός βασικού ο οποίος θα καλύψει το κενό του Σίλντενφελντ και ενός νεαρού αριστεροπόδαρου, ο οποίος προορίζεται για εναλλακτική λύση.

Στη Σκωτία, επιμένουν ότι ο Ντάνι Γουίλσον περιμένει την κλήση του Τάκη Φύσσα για να μεταβεί στην Αθήνα, ενώ όσον αφορά τον Ισπανό Κάρλος Γκαρσία της Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν φαίνεται να απασχολεί τους ιθύνοντες του Τριφυλλιού.

Δεν έρχεται Αθήνα ο Αμπέντ

Δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα ο Μεχντί Αμπέντ ούτε την Τρίτη (26/5), αφού, μετά από συνεννόηση με τον ατζέντη του, αποφάσισε να αναβάλλει το ταξίδι του, προκειμένου να αποφύγει να έρθει σε κόντρα με τη διοίκηση της Νιουκάσλ.

Όπως έχει αναφερθεί, ο προπονητής στην αγγλική ομάδα θα αλλάξει και αυτός θα κληθεί να αξιολογήσει το ρόστερ, μεταξύ των οποίων, και τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο Αμπέντ δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί να κάνει καριέρα στην Premier League και δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει εύκολα το όνειρο του, ειδικά από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Νιουκάσλ.

Στον Παναθηναϊκό έχουν διάθεση να περιμένουν, αφού, υλοποιούν με χρονική συνέπεια το σχεδιασμό και έχουν συμπληρώσει τις δύο από τις τρεις μεταγραφές των χαφ.

Η υπόθεση Αμπέντ θα καθυστερήσει, ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο Αλγερινός δεν είναι τόσο ζεστός, όσο παρουσιαζόταν σε διάφορα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ