ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γουίλσον: "Είναι πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό"

Γουίλσον: "Είναι πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό"
© ACTION IMAGES

Ο Ντάνι Γουίλσον μίλησε ανοιχτά για την προοπτική του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε ότι δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του, εντός ή εκτός Σκωτίας.

Για πρώτη φορά μετά την εκδήλωση του ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού, ο Ντάνι Γουίλσον μίλησε για την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Μετά την ισοπαλία 2-2 της Χαρτς με τους Ρέιντζερς στο Εδιμβούργο, και τη φιέστα για την στέψη ως πρωταθλητές της Τσάμπιονσιπ, ο 23χρονος Σκωτσέζος στόπερ αναφέρθηκε στο μέλλον του.

"Ναι, είναι πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό, θα δούμε" σχολίασε σε ερώτηση για την πρόταση που έχει δεχτεί από τον Τάκη Φύσσα.

Συνεχίζοντας, τόνισε ότι δεν μετανιώνει για την απόφαση του να αποχωρήσει: " Ήταν μεγάλη απόφαση, αλλά δεν είναι μια απόφαση για την οποία μετανιώνω με τους πανηγυρισμούς σήμερα. Πάντα θα έχω σπουδαίες αναμνήσεις, όπως και αναμνήσεις που δεν είναι τόσο μεγάλες. Οι πανηγυρισμοί τα κάνουν όλα να αξίζουν".

Κατόπιν, εξήγησε γιατί κατέληξε σε αυτή την απόφαση: " Πήρα την απόφαση να φύγω για τη βελτίωση της καριέρας μου και είναι κάτι το οποίο στηρίζω. Η Χαρτς θα συνεχίσει και χωρίς εμένα και για μένα αυτό είναι κάτι που προσδοκώ".

Κλείνοντας, επισήμανε ότι δεν γνωρίζει κάτι γα τη Σέλτικ: " Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Υπάρχουν ευκαιρίες στο εξωτερικό, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Δεν θα βιαστώ. Ξέρω ότι έχει ακουστεί το όνομά μου για τη Σέλτικ, αλλά αυτό δεν βγήκε από μένα".

Μετά τη λήξη του ματς, ο Γουίλσον με το Κύπελλο στα χέρια έκανε ένα μικρό γύρο στον αγωνιστικό χώρο και χειροκρότησε τους οπαδούς, αποχαιρετώντας τους και ευχαριστώντας για τη στήριξη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ