ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"400.000 ευρώ για τον Κάρλος Γκαρσία"

"400.000 ευρώ για τον Κάρλος Γκαρσία"
Κάρλος Γκαρσία

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση ύψους 400.000 ευρώ στον 31χρονο Ισπανό στόπερ Κάρλος Γκαρσία, που μένει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην παίκτης της Αλμερία (135 συμμ./1 γκολ) και της Μπέτις (33 συμμ./1 γκολ), έχει πρόταση ύψους 500.000 ευρώ και από την Μπούρσασπορ.

Ο Γκαρσία έχει ήδη 100 συμμετοχές στα τρία τελευταία χρόνια με τη φανέλα της Μακάμπι, με την οποία κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα, εφέτος και το νταμπλ (6-2 την Χάποελ Μπερ Σεβά στον τελικό).

Σύμφωνα με τις πρόσφατες αναφορές στα media του Ισραήλ, έχει δεχθεί προσφορά για ανανέωση του συμβολαίου για δύο χρόνια, η οικογένειά του θέλει να μείνει στο Τελ Αβίβ παρότι η προσφορά είναι μικρότερη από του Παναθηναϊκού και της Μπούρσασπορ και ο παίκτης θα αποφασίσει εντός των επόμενων ημερών.

Συνεργάστηκε τα τρία τελευταία χρόνια με δύο... γνωστούς μας. Τον Πάουλο Σόουζα, με τον οποίο κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο και με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, ο οποίος ήταν στέλεχος της ομάδας από το 2009 ως το 2014, στην περίοδο δηλαδή της πλήρους αναδιοργάνωσής της, των ευρωπαϊκών συμμετοχών και της εδραίωσής της ως Νο 1 ομάδα της χώρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ