ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Ήταν σημαντικό να επανέλθουμε άμεσα στις νίκες"

Στραματσόνι: "Ήταν σημαντικό να επανέλθουμε άμεσα στις νίκες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μίλησε για την σημασία που είχε η άμεση επιστροφή της ομάδας του στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Άγιαξ.

Ικανοποιημένος από την επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Αντρέα Στραματσόνι στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου στάθηκε στην σημασία που είχε για το τριφύλλι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα:

"Θεωρώ ότι ήταν σημαντικό μετά το Ευρωπαϊκό ματς να επιστρέψουμε στις νίκες και οι παίκτες μου το κατάλαβαν αυτό και κερδίσαμε τον ΠΑΣ με 4-0".

Πόσο δύσκολο ήταν για την ομάδα σας αλλά και τον ΠΑΣ να παίξετε κάτω από αφόρητη ζέστη ενώ για εσάς είχε προηγηθεί και ευρωπαϊκό παιχνίδι;
"Ναι για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν ευχαριστημένος για το πρόγραμμα και το είπα στους ανθρώπους του κλαμπ. Οι άλλες δυο ομάδες που έπαιξαν στο Europa League θα παίξουν το βράδυ. Φαντάζομαι 'ότι δεν μπορούσαμε να παίξουμε όλη την ίδια ώρα αλλά θα μπορούσαμε να παίξουμε λίγο πιο αργά, στις 6:30. Ο σεβασμός για τις μεγάλες ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη πρέπει να έρχεται πρώτα από την ίδια την Ελλάδα αλλά είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά θα είμαστε εμείς που θα παίξουμε πιο αργά".

Η καλή εμφάνιση που είχαν οι παίκτες που μπήκαν ως αλλαγή σας δημιουργεί ευχάριστο πονοκέφαλο για τη συνέχεια;
"Αυτό ήθελα από την αρχή, από την καλοκαιρινή προετοιμασία και γνωρίζω από προηγούμενες συμμετοχές μου στα ευρωπαϊκά κύπελλα ότι χρειάζεσαι περισσότερους από έντεκα παίκτες. Πρέπει να έχεις δυο παίκτες για την κάθε θέση γιατί παλεύουν αρχικά για τη φανέλα του βασικού. Για παράδειγμα για τη θέση του δεξιού μπακ έχεις έναν καλό παίκτη για το παρόν, τον Μέστο και έναν καλό για το μέλλον τον Κουλιμπαλί ΄ή στην επίθεση έχουμε τους Μπεργκ, Λέτο και Ρινάλντι".

Μέχρι το 22' ο Παναθηναϊκός δεν έβρισκε διαδρόμους, γιατί συνέβη αυτό; Επίσης ξεκινήσατε το ματς και πάλι με τρία στόπερ, αυτό γιατί θεωρούσατε αρκετά επικίνδυνο τον ΠΑΣ;
"Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό να γυρίσουμε στις νίκες αμέσως μετά την ήττα μας. Το κάναμε με ένα καλό σκορ 4-0 οπότε θεωρώ ότι όλοι ήταν ευχαριστημένοι από την εικόνα που βγάλαμε σήμερα στο παιχνίδι".

*Στο παιχνίδι κόπηκαν 7.142 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 65.159,00 ευρώ.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ