ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στραματσόνι: "Θετικό αποτέλεσμα με τη σωστή νοοτροπία"

Στραματσόνι: "Θετικό αποτέλεσμα με τη σωστή νοοτροπία"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ αναφέρθηκε στην επιλογή του να χρησιμοποιήσει στην αρχή του παιχνιδιού σύστημα με τρεις στόπερ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο και έκανε το 2/2 στο πρωτάθλημα. Οι "πράσινοι" εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στο 22ο λεπτό και έφτασαν σε μία εύκολη νίκη επί των Ηπειρωτών.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Αντρέα Στραματσόνι μίλησε στην κάμερα της NOVA και εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ' το γεγονός πως η ομάδα του επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, έχοντας παράλληλα σωστή νοοτροπία. Επίσης, αποκάλυψε γιατί επέλεξε να χρησιμοποιήσει σύστημα με τρεις στόπερ στην αρχή του παιχνιδιού.

"Ήταν σημαντικό για εμάς να γυρίσουμε στις νίκες και κυρίως να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα με τη σωστή νοοτροπία. Όσον αφορά το σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, λόγω της ζέστης θα ήταν παράξενο να παίξουμε με τέσσερις πίσω. Ήθελα η ομάδα να είναι συμπαγής και να έχει συνοχή. Και με τους δύο επιθετικούς μπροστά στόχος ήταν να πετύχουμε γκολ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Δώρο Πασχαλάκη στο άνετο 4-0 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ