ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στους δυο καλύτερους παίκτες ο Λοντ

Στους δυο καλύτερους παίκτες ο Λοντ
Λοντ

Διαβάστε τι λένε στην αγορά για τον Ρόμπιν Λοντ που έκλεισε ο Παναθηναϊκός. Επιβεβαιώνει την απόκτηση του η Ελσίνκι. Στην Ολλανδία ο Αναστασίου.

Όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr την Τετάρτη (6/6), ο Παναθηναϊκός έκλεισε τη δεύτερη του μεταγραφή για τη νέα περίοδο, η οποία ακούει στο όνομα Ρόμπιν Λόντ.

Ο 22άχρονος μέσος θα έρθει ως κανονική μεταγραφή στους πράσινους, αφού θα καταβληθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό στην Ελσίνκι, με σκοπό να αποχωρήσει ο παίκτης το καλοκαίρι και όχι τον Δεκέμβριο που λήγει το συμβόλαιο του.

Ψάχνοντας κάποια επιπλέον στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή και μιλώντας με ανθρώπους της αγοράς, μάθαμε ορισμένα ενδιαφέροντα πράγματα.

Στο στόχαστρο από πέρσι

Το όνομα του Λοντ δεν είναι άγνωστο στην ελληνική αγορά. Την περσινή περίοδο ο παίκτης είχε προταθεί σε κάποιες ομάδες από την Ελλάδα και την Κύπρο, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει το deal.

Η χαρακτηριστική ατάκα που είχε ακουστεί πριν δυο χρόνια μάλιστα ήταν: "Δυο παίκτες κάνουν γκελ αυτή τη στιγμή. Ο Μπεράτ Σαντίκ και ο νεαρός Ρόμπιν Λοντ".

Ο Φινλανδός παρέμεινε στην Ελσίνκι και μάλιστα ψηφίστηκε ως ο καλύτερος μέσος του πρωταθλήματος, ενώ ο Σαντίκ πήρε μεταγραφή στην Τουν και άρχισε να παίρνει ξανά συμμετοχές με την εθνική του (σκόραρε στα τέλη Μαρτίου).

Τέλος να πούμε πως τη μεταγραφή του Λοντ επιβεβαίωσε και ο CEO του φινλανδικού συλλόγου, Άκι Ριιχιλάχτι:

"Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι είναι κοντά στην απόκτηση του Ρόμπιν Λοντ. Οι δύο ομάδες έχουν φθάσει σε συμφωνία, όμως με σεβασμό προς τον παίκτη δεν θα πούμε περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις".

Στην Ολλανδία ο Αναστασίου

Ο τεχνικός των πράσινων βρίσκεται εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στην Ολλανδία. Η επιστροφή του αναμένεται την Παρασκευή και ήδη ακούγεται πως η παρουσία του στο εξωτερικό συνδυάζεται τόσο με το να δει την οικογένεια του (πρωτίστως), όσο και με επαφές υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Θυμίζουμε πως την Τετάρτη το πρωί δημοσιεύματα από το εξωτερικό αποκάλυψαν επαφές των πράσινων με τον Άγιαξ για την απόκτηση του Ρούμπεν Λιζούν.

Το προφίλ του Λιζούν ταιριάζει γάντι στο στυλ παιχνιδιού που θέλει ο Αναστασίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ