ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στόχος και της Μπορντό ο Σισέ

Στόχος και της Μπορντό ο Σισέ
INTIME SPORTS

Μετά την Λατσιο και την Γαλατασαράι και η Μπορντό φέρεται έτοιμη να διεκδικήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ. Οι Γάλλοι σε δημοσίευμά τους αναφέρουν πως εξετάζεται η περίπτωση του άσου των "πράσινων" για την κάλυψη του κενού στην γραμμή κρούσης των "γιρονδίνων".

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Τζιμπρίλ Σισέ δεν έχουν περάσει απαρατήρητες και από τους συμπατριώτες του που με δημοσίευμά τους αναφέρουν πως ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, είναι στο στόχαστρο της Μπορντό.

Έτσι, μετά τους συλλόγους από Αγγλία, Ιταλία και Τουρκία και οι Γάλλοι θα επιδιώξουν να αποκτήσουν τον συμπατριώτη τους.

Η γαλλική ιστοσελίδα "labibledu.football.fr" αναφέρει με δημοσίευμά του την Τρίτη πως η Μπορντό έχει τεράστιο κενό στην επιθετική γραμμή και πρέπει να ενισχυθεί στη μεταγραφική περίοδο που έχει ξεκινήσει.

Η γαλλική ομάδα που θέλει να επιστρέψει στην κορυφή του Σαμπιονά σύμφωνα με το δημοσίευμα, θα προσπαθήσει να δελεάσει τον Γάλλο σταρ του Παναθηναϊκού, με δύο τρόπου πέραν του οικονομικού.

Αρχικά το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και φυσικά την ευκαιρία να επιστρέψει στην πατρίδα του αλλά και την καλύτερη εικόνα που θα μπορέσει να σχηματίσει πλέον και από κοντά ο ομοσπονδιακός τεχνικός Λοράν Μπλαν για να τον ξανακαλέσει στους "τρικολόρ".

Στο δημοσίευμα τέλος, αναφέρετε πως τον 29χρονος επιθετικό του "τριφυλλιού" θέλουν να αποκτήσουν και έχουν στα πλάνα τους τόσο η Λάτσιο όσο και η Γαλατασαράι ενώ σε ότι αφορά την εναλλακτική περίπτωση που αρνηθεί ο Σισέ είναι ο έτερος Γάλλος επιθετικός, Λουίς Σαχά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ