ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο στόχαστρο ο Καμαρά της Μπέιρα Μαρ

Στο στόχαστρο ο Καμαρά της Μπέιρα Μαρ
Αμπέλ Καμαρά

Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο επιθετικός της Μπέιρα Μαρ Αμπέλ Καμαρά, ο οποίος ανήκει σε γραφείο μάνατζερ (videos)

Μετά το πρόβλημα υγείας του Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος τέθηκε νοκ άουτ για τουλάχιστον ένα μήνα, στον Παναθηναϊκό βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του 23άχρονου άσου της Μπέιρα Μαρ, Αμπέλ Καμαρά.

Ο Καμαρά αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης κι έχει εμπειρία από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Μπελενένεσες (38/8) και Αμανδόρα (28/6).

Φέτος ο 23άχρονος άσος έχει αγωνιστεί σε εννέα ματς πρωταθλήματος Μπέιρα Μαρ κι έχει σκοράρει τέσσερα γκολ. Το μεγαλύτερο ποσοστό των δικαιωμάτων του ανήκει σε εταιρεία μάνατζερ που θέλει να τον πουλήσει, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για δανεισμό και οψιόν ύψους 500.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Καμαρά έχει πορτογαλικό διαβατήριο και μάλιστα έχει αγωνιστεί με τις μικρές εθνικές ομάδες, παρότι έχει γεννηθεί στην Νέα Γουινέα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ