ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στο "ψυγείο" ο Αμπέντ

Στο "ψυγείο" ο Αμπέντ

Η Νιουκάσλ βρίσκεται κοντά στην αλλαγή προπονητή και όλες οι αποφάσεις που θα ληφθούν για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, έχουν αναβληθεί.

Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν τον Νίκο Νταμπίζα να έχει ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας με στελέχη της Νιουκάσλ για τον Μεχντί Αμπέντ, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου του 2015.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι πως ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν έχει καταφέρει το παραμικρό στη συγκεκριμένη υπόθεση, επειδή τα πάντα στην αγγλική ομάδα είναι ρευστά και δεν λαμβάνεται καμία απόφαση για το ρόστερ της.

Η Νιουκάσλ έχει πραγματοποιήσει τραγική αρχή στην Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας 4 βαθμούς μετά από 7 αγωνιστικές και ευρισκόμενη στην 18η θέση της βαθμολογίας.

Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Μάικ Άσλεϊ, έχει αμφισβητήσει ευθέως τον Άλαν Πάρντιου, ενώ οι οπαδοί τον αποδοκιμάζουν διαρκώς και απαιτούν την αποχώρηση του. Μάλιστα, το Σάββατο (4/10) μετά την ισοπαλία 2-2 με τη Σουόνσι τυπώθηκαν και μοιράστηκαν στην πόλη φυλλάδια, τα οποία ζητούσαν την απόλυση του!

Προς το παρόν, ο Πάρντιου δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει και να ανατρέψει τη δυσχερή κατάσταση αλλά δύσκολα θα αντέξει την πίεση που υπάρχει και τη γενική κατακραυγή.

Γίνεται κατανοητό ότι υπό τις παρούσες συνθήκες, κανένας στη Νιουκάσλ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τον Μεχντί Αμπέντ. Ειδικότερα, εάν αλλάξει ο προπονητής - κάτι που φαντάζει το πιθανότερο σενάριο - τότε θα χρειαστεί ένα διάστημα για να αξιολογήσει τους ποδοσφαιριστές.

Το σίγουρο είναι πως ο Αλγερινός χαφ με τον Άλαν Πάρντιου δεν έχει μέλλον στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, αφού αν και με τη Σουόνσι είχε δικαίωμα συμμετοχής διότι εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στο Λιγκ Καπ, έμεινε εκτός 18άδας για άλλη μια φορά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ