ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στιλ: "Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση"

Στιλ: "Έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση"
INTIME SPORTS

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Λουκ Στιλ, μίλησε στον Μπάμπη Τσιμπίδα και στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό για την απόδοση του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τα πλέι οφ και την κανονική περίοδο.

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Λουκ Στιλ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την απόδοση του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για τα πλέι οφ και την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Για το ότι ο Παναθηναϊκός δείχνει να παίζει καλύτερα: "Είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει των πλεϊ οφ και νομίζω ότι μπαίνουμε με καλές προϋποθέσεις σε αυτή τη διαδικασία".

Για το τι άλλαξε σήμερα και απέδωσε τόσο καλά η ομάδα κόντρα στον ΠΑΣ: "Δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερο. Είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Όλοι ήθελαν την μπάλα στα πόδια τους και αυ τό είναι δείγμα αυτοπεποίθησης. Ξέραμε ότι δεν ήμασταν σε καλή κατάσταση στα τελευταία παιχνίδια, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλύτερα από εδώ και πέρα για εμάς".

Για τις προσδοκίες που έχει για τα πλέι οφ: "Κάνουμε μια νέα αρχή. Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα και αυτό είναι μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμπειρία και για εμένα και για την ομάδα. Θεωρώ πολύ σημαντικά τα πρώτα παιχνίδια της διαδικασίας".

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή του Παναθηναϊκού στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος: "Δεν ξέρω αν είμαστε. Εγώ είμαι. Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή σεζόν αλλά μετά από όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και δεν καταφέραμε να μείνουμε κοντά. Ήταν μια μεγάλη σεζόν και θα κοιτάξουμε να βελτιωθούμε για την συνέχεια αλλά και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ