ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ολλανδία για παίκτες ο Αναστασίου

Στην Ολλανδία για παίκτες ο Αναστασίου
Αναστασίου

Στην Ολλανδία θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Αναστασίου για μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού. Σενάρια για Σνάιντερ και Καμπράλ.

Τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Αναστασίου, θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για να εξασφαλίσει τις υπογραφές παικτών που θέλει στον Παναθηναϊκό.

Από τον Παναθηναϊκό δεν διαρρέεται τίποτα όσον αφορά το προφίλ των παικτών ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται στην Ολλανδία και γνωρίζει ο προπονητής των "πρασίνων".

Σύμφωνα με κάποια σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι "πράσινοι" ενδιαφέρονται για τον 22χρονο μέσο της Βάαλβάικ Ρόντνεϊ Σνάιντερ, ο οποίος είναι αδερφός του διάσημου Γουέσλεϊ Σνάιντερ και μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2014. Ο Σνάιντερ αγωνίζεται ως αριστερός μέσος και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άγιαξ.

'Ενα ακόμα όνομα που ψάχτηκε ο Γιάννης Αναστασίου είναι ο Τζέρσον Καμπράλ. Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ ανήκει στην Τβέντε και φέτος είχε μόλις 10 συμμετοχές. Τα προηγούμενα δύο χρόνια είχε εξαιρετικές σεζόν με την φανέλα της Φέγενορντ.

Επίσης, ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ντάνι Βέερμπεκ. Πρόκειται για 23χρονο καθαρό αριστερό χάφ που φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Μπρέντα από τη Σταντάρντ Λιέγης. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Ντε Μπος πριν πάει στο Βέλγιο.

Φέτος είχε συνολικά 28 συμμετοχές πετυχαίνοντας συνολικά τέσσερα γκολ, ενώ είχε και τρεις ασίστ. Ο χρόνος συμμετοχής του ήταν 1.689 λεπτά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι συζητήσεις με τους παίκτες βρίσκονται σε καλό δρόμο για τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ