ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έπιασε δουλειά με το καλημέρα ο Φος

Έπιασε δουλειά με το καλημέρα ο Φος

Ο Γιουσέφ Φος μπήκε στο πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού δείχνοντας ότι ήρθε στην Παιανία έχοντας όρεξη για σκληρή δουλειά.

Η πρώτη ομάδα ολοκλήρωσε τις προπονήσεις της την Τρίτη το απόγευμα αλλά αυτό δεν απέτρεψε τον Γιουσέφ Φος την Τετάρτη το πρωί να ριχτεί με τα μούτρα στην δουλειά αναλαμβάνοντας την εκγύμναση της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού και δη το κομμάτι που είχε να κάνει με την ενδυνάμωση των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Την Τετάρτη το πρωί ο Γιάννης Σαμαράς κατέβηκε στην προπόνηση μαζί με τον Ολλανδό γυμναστή Γιουσέφ Φος λέγοντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων.

"Σας παρουσιάζω τον κ. Φος. Είναι ο γυμναστής της πρώτης ομάδας και θα μας βοηθήσει αυτές τις δυο μέρες να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε το κομμάτι της ενδυνάμωσης. Ένα κομμάτι το οποίο το έχουμε αφήσει από την στιγμή που έφυγε ο κ. Γράμμος".

Ο Ολλανδός γυμναστής με την σειρά του συστήθηκε και αυτός στους παίκτες της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού και αμέσως άρχισε την δουλειά δουλεύοντας κυρίως σε ασκήσεις ενδυνάμωσης των νεαρών άσων του Τριφυλλιού.

Ο Φος θα δώσει το παρών και στην προπόνηση της Πέμπτης όπου θα γυμνάσει και πάλι τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού ενώ αναμένεται να δώσει και ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο θα ακολουθήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι 6-7 παιδιά από την ομάδα Νέων ίσως και περισσότεροι θα ακολουθήσουν την προετοιμασία των πράσινων το καλοκαίρι και φυσικά κάποιοι εξ αυτών θα υπολογίζονται και για την πρώτη ομάδα την επόμενη σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ