ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Συνεχίζουν τις προπονήσεις οι γκολκίπερ και ο Τριανταφυλλόπουλος

Συνεχίζουν τις προπονήσεις οι γκολκίπερ και ο Τριανταφυλλόπουλος
INTIME SPORTS

Οι Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης και Ταμπάκης γυμνάζονται καθημερινά υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριόγιαννη ενώ και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος συνεχίζει προπονήσεις με την ομάδα Νέων.

Οι προπονήσεις του Παναθηναϊκού σταμάτησαν την Τρίτη (14/5) με τους πράσινους να αποχαιρετούν την Παιανία και να λένε καλό καλοκαίρι.

Όχι όλοι όμως καθώς οι τέσσερις γκολκίπερ του Τριφυλλιού συνεχίζουν και δίνουν καθημερινά το παρών στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Αγριόγιαννη.

Συγκεκριμένα οι Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης και Ταμπάκης θα κάνουν προπονήσεις τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 24/5 συνεχίζοντας την δική τους εξαιρετική δουλειά.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού έριξε την ιδέα στους τέσσερις γκολκίπερ του Παναθηναϊκού οι οποίοι ήταν θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και έτσι συνεχίζουν το πρόγραμμα τους στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού.

Άλλωστε οι Καρνέζης και Καπίνος αναμένεται να έχουν υποχρεώσεις με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των Εθνική Ελλάδος και Εθνική Νέων και φυσικά μόνο καλό τους κάνει το γεγονός ότι συνεχίζουν να προπονούνται.

Προπονήσεις με τους Νέους ο "Τριάντα"

Την ίδια ώρα ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος συνεχίζει και αυτός τις προπονήσεις μετέχοντας στο πρόγραμμα της ομάδας των Νέων καθημερινά και το πιθανότερο είναι πως ο νεαρός αμυντικός θα συμμετέχει και αυτός στις προπονήσεις μέχρι και την ολοκλήρωση τους.

Ο διεθνής άσος με την Εθνική Νέων εξάλλου θέλει να μείνει σε φουλ ρυθμούς ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων και της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ