ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Ιταλία για Όλσεν ο Νταμπίζας

Στην Ιταλία για Όλσεν ο Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Στο Μιλάνο για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Ίντερ για τον δανεισμό του Πάτρικ Όλσεν ταξίδεψε την Παρασκευή ο Νίκος Νταμπίζας. Ο παίκτης έχει προταθεί στους πράσινους που εξετάζουν τις προϋποθέσεις απόκτησης του.

Ταξίδι αστραπή στο Μιλάνο για να μιλήσει με τους διοικούντες της Ίντερ για την περίπτωση απόκτησης ως δανεικού του Πάτρικ Όλσεν πραγματοποίησε την Παρασκευή ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων ο οποίος έδωσε το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής, αναχώρησε αμέσως μετά με προορισμό την Ιταλία και το Μιλάνο.

Ο Νταμπίζας ήθελε να μιλήσει από κοντά με τους διοικούντες της Ίντερ για τις προϋποθέσεις δανεισμού του 20χρονου μέσου ο οποίος προτάθηκε πριν λίγο καιρό από την Ίντερ στον Παναθηναϊκό.

Οι Ιταλοί θέλουν να δώσουν τον 20χρονο μέσο δανεικό προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του μέχρι το τέλος της και εν συνεχεία να επιστρέψει στην Ίντερ όπου και ανήκει καθώς οι Ιταλοί πιστεύουν στην εξέλιξη του.

Ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού ήθελε να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους ανθρώπους των "νερατζούρι" προκειμένου να δει κάτω υπό ποιες προϋποθέσεις θα γίνει αυτός ο δανεισμός και αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να αντέξει οικονομικά.

Στην Ιταλία για Όλσεν ο Νταμπίζας

Δίνει όλο το συμβόλαιο η Ίντερ

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία η Ίντερ προτίθεται να καταβάλει όλο το συμβόλαιο του Όλσεν μέχρι το τέλος της σεζόν και οι πράσινοι δεν θα δώσουν τίποτα ή ένα μικρό αντίτιμο.

Βέβαια δεν αποκλείεται οι "νερατζούρι" όπως συνήθως συμβαίνει με τους δανεικούς παίκτες να ζητήσουν ένα μίνιμουμ συμμετοχών για τον Όλσεν ή να μπει μια "ρήτρα" αν ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν πιάσει αυτά τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό καθώς στόχος τους είναι να τον δώσουν για να πάρει αγώνες στα πόδια του.

Η απόκτηση του ή μη από το τριφύλλι θα ξεκαθαρίσει από τα δεδομένα που έβαλαν οι Ιταλοί στο τραπέζι στην συνάντηση που είχαν με τον Νταμπίζα.

Οι "πράσινες" ενστάσεις

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης είναι πως και στον Παναθηναϊκό είχαν κάποιες ενστάσεις για την συγκεκριμένη κίνηση καθώς ο Όλσεν αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικό χαφ και στο τριφύλλι υπάρχουν οι Μέντες και Λαγός αλλά και παιδιά που έρχονται από την ακαδημία όπως ο Δώνης, ο Αναστασόπουλος και ο Σταματάκης που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ίδια θέση και η έλευση ενός ακόμη χαφ μπορεί και να φέρει... προβλήματα.

Βέβαια δεν αποκλείεται ο Όλσεν να υπολογίζεται και για άλλες θέσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής του Παναθηναϊκού και όχι για αυτή καθ' αυτή του αμυντικού χαφ ενώ μην ξεχνάμε ότι μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος αν το τριφύλλι δώσει παίξει και στα πλέι οφ και φτάσει και μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου θα δώσει περισσότερους από είκοσι αγώνες.

Επιστρέφει άμεσα ο Νταμπίζας

Ο Νίκος Νταμπίζας αφού μίλησε με τους ανθρώπους της Ίντερ θα επιστρέψει στην Αθήνα, θα δώσει το παρών στην προπόνηση του Σαββάτου, και θα συζητήσει με τον Γιάννη Αναστασίου για όλες τις εξελίξεις και από κοινού θα αποφασίσουν για το αν θα προχωρήσουν η όχι στην απόκτηση του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ