ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Δανία για τους διεθνείς ο Σαμαράς

Στην Δανία για τους διεθνείς ο Σαμαράς
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού ταξίδεψε από την Ολλανδία στην Δανία για να τσεκάρει τους έξι πράσινους διεθνείς.

Στην αναμέτρηση της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Δανίας βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (28/5) ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού Γιάννης Σαμαράς.

Ο Σαμαράς ταξίδεψε από την Ολλανδία όπου και βρισκόταν τις τελευταίες μέρες για το τουρνουά των Νέων οδικώς στην Δανία μαζί με τον προπονητή των πράσινων Γιάννη Γράμμο και παρακολούθησαν από κοντά τη νίκη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί της Δανίας με 2-0.

Ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών του Παναθηναϊκού τσέκαρε έτσι την απόδοση των διεθνών ποδοσφαιριστών των πρασίνων, Καπίνος, Μαρινάκης, Τριανταφυλόπουλος, Μαυρίας και Φουρλάνος έπαιξαν κόντρα στην Δανία. Ενώ είχε την ευκαιρία να δει και τους υπόλοιπους Έλληνες διεθνείς καθώς ακόμη και τους Δανούς διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Συγχαρητήρια σε όλους

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιάννης Σαμαράς έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής Νέων και ιδιαίτερα στους έξι πράσινους που συντέλεσαν τα μέγιστα για να έρθει αυτή η πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ