ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στην Αθήνα ο Λέτο, στην Αργεντινή ο Ρότσα

Στην Αθήνα ο Λέτο, στην Αργεντινή ο Ρότσα
INTIME SPORTS

Ο Σεμπαστιάν Λέτο βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα ενώ ο Χουάν Ραμόν Ρότσα ζήτησε και πήρε άδεια και αναχώρησε για την πατρίδα του την Αργεντινή.

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός άσος του Παναθηναϊκού έφτασε στην χώρα μας με σκοπό να συζητήσει με τους πράσινους τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Λέτο είχε μια πρώτη επαφή το απόγευμα της Πέμπτης με την πλευρά των ανθρώπων της πράσινης ΠΑΕ και έκλεισαν ραντεβού για την Παρασκευή (18/1) το μεσημέρι στα γραφεία του Τριφυλλιού.

Ο Αργεντινός θα μεταβεί με σκοπό να συζητήσει με τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού για τη λύση του συμβολαίου του και κυρίως τους όρους αυτής.

Από πλευράς της πράσινης ΠΑΕ βγαίνει αισιοδοξία μάλιστα πως η όλη διαδικασία δεν θα τραβήξει πολύ και πως το θέμα θα "κλείσει" θετικά και μάλιστα άμεσα καθώς τα έχουν βρει σε όλα με τον Λέτο.

Ο αντίθετος δρόμος για Ρότσα

Δρόμοι αντίθετοι για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα καθώς ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού εδώ και λίγες ώρες βρίσκεται στην Αργεντινή.

Ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού ο οποίος μετά την αποχώρηση του από την πρώτη ομάδα δεν είχε επανέλθει στα καθήκοντα του ως προπονητής της ομάδας Νέων του Τριφυλλιού βρέθηκε την Δευτέρα στην Παιανία όπου και συνομίλησε με τον Γιάννη Σαμαρά.

Ο Ρότσα τον ενημέρωσε ότι αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα για το οποίο θα έπρεπε να μεταβεί στην Αργεντινή και ζήτησε σχετική άδεια.

Ο διευθυντής της ακαδημίας του είπε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, άλλωστε ακόμα δεν ήταν σίγουρο αν θα επέστρεφε ως προπονητής στην ομάδα των Νέων καθώς στο Τριφύλλι δεν ήθελαν μέσα σε ένα μήνα προβούν και σε άλλη αλλαγή στην ακαδημία.

Έτσι ο Αργεντινός τεχνικός αναχώρησε για την πατρίδα του όπου και θα παραμείνει για σχεδόν ένα μήνα τόσο για να ηρεμήσει και ο ίδιος ψυχολογικά όσο και για να βρεθεί δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα και να λύσει το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αποχώρησε ο Πέτσος

Εν τω μεταξύ ο Βαγγέλης Πέτσος την Πέμπτη το απόγευμα βρέθηκε για τελευταία φορά στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και χαιρέτησε όλα τα στελέχη των πράσινων και τους πρώην συνεργάτες του στο Τριφύλλι.

Ο Πέτσος είχε μεταβεί και στην Παιανία την περασμένη εβδομάδα για να χαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ενώ την Πέμπτη είπε αντίο στους μέχρι πρότινος συνεργάτες του στην πράσινη ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ