ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στενεύουν τα περιθώρια για Μέντες

Στενεύουν τα περιθώρια για Μέντες
INTIME SPORTS

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δούλεψαν ανά γκρουπ στην απογευματινή προπόνηση ενώ ο Μέντες γυμνάστηκε μόνος και η συμμετοχή του στην ρεβάνς με την Σταντάρ Λιέγης παραμένει αμφίβολη.

Ο Νταβίντ Μέντες προπονήθηκε μόνος του και το Σάββατο το απόγευμα και η παρουσία του στην ρεβάνς της Τρίτης με την Σταντάρ Λιέγης παραμένει αμφίβολη. Ο Ολλανδός αναμένεται να προσπαθήσει την Κυριακή να ανεβάσει ρυθμούς και να γυμναστεί μαζί με την ομάδα του αλλά αν δεν τα καταφέρει και πάλι τότε οι ελπίδες θα μειωθούν αισθητά.

Πλην του μέσου των πράσινων ατομικά γυμνάστηκε και ο Κότσαρης ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης γυρνώντας μόνο τους τον αστράγαλο του. Ο νεαρός γκολκίπερ όμως αναμένεται να μπει και αυτός σε φουλ ρυθμούς την Κυριακή.

Σε ότι έχει να κάνει με το πρόγραμμα της προπόνησης οι παίκτες του Παναθηναϊκού γυμνάστηκαν ανά γραμμή και ανάλογα με την θέση που αγωνίζεται ο καθένας.

Άλλο πρόγραμμα ακολούθησαν οι αμυντικοί, άλλο οι μέσοι και άλλο οι επιθετικοί των πράσινων με τα μέλη του τεχνικού τιμ του τριφυλλιού να έχουν ο καθένας του την επίβλεψη ενός γκρουπ. Την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 9 το πρωί.

Τι είπε ο Αναστασίου

Εν τω μεταξύ ο Γιάννης Αναστασίου μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ζήτησε ιδιαίτερη προσοχή από τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην ρεβάνς της Τρίτης λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο Βέλγιο αλλά θα έπρεπε να σκοράρουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά όχι την σωστή επιλογή στο τελείωμα. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει οι ευκαιρίες να γίνονται γκολ".

Κατόπιν, εστίασε την προσοχή του στη ρεβάνς της Λεωφόρου: "Κοιτάζουμε μπροστά, τώρα, έχουμε την ρεβάνς την Τρίτη. Είναι δύσκολο παιχνίδι, το 0-0 είναι πονηρό σκορκαι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε την πρόκριση".

Φιλικό με Παναχαϊκή

Τέλος ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό πως την Τετάρτη 13 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φιλικό με την Παναχαϊκή το οποίο μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ