ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάνκοβιτς: "Δεν συμφωνήσαμε στο οικονομικό με Παναθηναϊκό"

Στάνκοβιτς: "Δεν συμφωνήσαμε στο οικονομικό με Παναθηναϊκό"

O Βόισλαβ Στάνκοβιτς μιλώντας στο σερβικό Τύπο και ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται σε επαφές με την Μπέτις, επαναλαμβάνοντας ότι δεν τα βρήκε με τον Παναθηναϊκό στο οικονομικό θέμα.

Μετά τις δηλώσεις του ιδίου και του μάνατζέρ του στο Sport24.gr, ο Βόισλαβ Στάνκοβιτς, μίλησε στη σερβική εφημερίδα Zurnal, παραδεχόμενος ότι περιμένει την απάντηση της Μπέτις την ερχόμενη εβδομάδα, επανέλαβε ότι υπήρχε διαφορά με τον Παναθηναϊκό στο οικονομικό, και τόνισε ότι κριτήριο για την επιλογή του δεν θα είναι η χώρα, αλλά η καλύτερη προσφορά.

"Ο Παναθηναϊκός έμεινε ικανοποιημένος βλέποντας τα παιχνίδια μου αρκετά, ικανοποιημένος, αλλά δεν συμφωνήσαμε στο οικονομικό. Δεν θα διαλέξω ανάμεσα σε Ισπανία ή Ελλάδα, αλλά την καλύτερη προσφορά. Περιμένω να μου προσφέρουν ένα μεγαλύτερο ποσό. Είμαι 27 χρονών, δεν είμαι νέος ποδοσφαιριστής και πρέπει να σκεφτώ τη ζωή μου.", είπε αρχικά για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και το κριτήριο της επιλογής του.

Στη συνέχεια ο Βόισλαβ Στάνκοβιτς αποκάλυψε τις προχωρημένες επαφές με την Μπέτις, τονίζοντας ότι αναμένει την απάντηση της ισπανικής ομάδας: "Η Μπέτις είναι μία ομάδα με μεγάλη παράδοση και έχει τη φιλοδοξία να επιστρέψει στην Πριμέρα την επόμενη σεζόν. Θα ήθελα να είμαι μέλος μίας τέτοιας ομάδας. Το ισπανικό ποδόσφαιρο, έχει ένα επίπεδο πολύ υψηλό και είμαι σίγουρο ότι και στη Segunda υπάρχουν ομάδες και αναμετρήσεις με ποιότητα. Υπάρχουν επαφές με την Μπέτις, μίλησαν μαζί μου και με τον μάνατζέρ μου και ακόμη το κάνουν. Τους είπαμε τις απαιτήσεις μας και είμαστε στην αναμονή μίας απάντησης, συγκεκριμένα την επόμενη εβδομάδα."

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ