ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάνκοβιτς: "Μου αρέσει η προοπτική του Παναθηναϊκού"

Στάνκοβιτς: "Μου αρέσει η προοπτική του Παναθηναϊκού"

Ο Βόισλαβ Στάνκοβιτς μίλησε στο Sport24 για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού σημειώνοντας ότι θα ήθελε να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος.

Ένα από τα τρία ονόματα που φιγουράρουν στην λίστα του Παναθηναϊκού για να καλύψει την θέση του στόπερ είναι αυτό του Βόισλαβ Στάνκοβιτς το οποίο αποκάλυψε το Sport24 την Τρίτη το βράδυ. Ο μάνατζερ του 27χρονου Στόπερ Ντούσαν Μιλόγεβιτς μίλησε την Τετάρτη για την πρόταση από πλευράς τριφυλλιού ενώ το Sport24 εξασφάλισε και δηλώσεις του ίδιου του 27χρονου ποδοσφαιριστή.

Ο αμυντικός της Παρτιζάν ήταν ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε να παίξει στο τριφύλλι λέγοντας: "Φυσικά και θα με ενδιέφερε να παίξω στον Παναθηναϊκό και μου αρέσει αυτή η προοπτική".

Σε ερώτηση για το τι γνωρίζει γύρω από το τριφύλλι ο Στάνκοβιτς υποστήριξε:

"Γνωρίζω ότι είναι μια ομάδα πολύ καλή και με γνωστό όνομα στην Ευρώπη και παράδοση καθώς κάθε χρόνο συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν έχω δει κάποιο παιχνίδι του την φετινή σεζόν αλλά ξέρω τον Παναθηναϊκό".

Στην σύντομη συνομιλία μας ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι έχει σαν είδωλο του τον Πάολο Μαλντίνι και σημείωσε ότι θα ήθελε να πραγματοποιηθεί η συμφωνία και να έρθει στην Ελλάδα η οποία του αρέσει σαν χώρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ