ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μιλόγεβιτς: "Υπάρχει πρόταση αλλά και διαφορά"

Μιλόγεβιτς: "Υπάρχει πρόταση αλλά και διαφορά"

Ο εκπρόσωπος του Βόισλαβ Στάνκοβιτς με δηλώσεις του στο Sport24 υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση για τον 27χρονο στόπερ χωρίς όμως να έχει υπάρξει συμφωνία ενώ τόνισε πως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είναι μόνο προφορικό.

Το βράδυ της Τρίτης το Spor24.gr έφερε στην επιφάνεια το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 27χρονο στόπερ της Παρτιζάν, Βόισλαβ Στάνκοβιτς, το οποίο αναπαρήγαγε την Τετάρτη σύσσωμος ο Τύπος στην Ελλάδα.

Στην διάρκεια της Τετάρτης ψάξαμε αρκετά να βρούμε τον 27χρονο στόπερ ο οποίος όμως στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν θέλησε να μας μιλήσει και μας παρέπεμψε στον εκπρόσωπο του Ντούσαν Μιλόγεβιτς.

Ο μάνατζερ του 27χρονου στόπερ σε αντίθεση με τον πελάτη του μίλησε στο Sport24 γύρω από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και σύμφωνα με τα λεγόμενα του το θέμα είναι πιο προχωρημένο.

Συγκεκριμένα μίλησε για πρόταση από πλευράς πράσινων στην οποία όμως υπάρχει διαφορά ενώ σημείωσε ότι άνθρωπος του τριφυλλιού τον έχει δει αγωνιζόμενο τουλάχιστον δυο φορές. Σε ότι έχει να κάνει δε με ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ είπε πως δεν υπάρχει μόνο σε προφορικό επίπεδο.

Χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Στάνκοβιτς είπε αρχικά:

"Υπάρχει πρόταση αλλά ακόμα είναι μεγάλη η διαφορά. Θα πρέπει να ανέβει η προσφορά γιατί με αυτούς τους όρου είναι δύσκολο να συζητήσουμε και να τα βρούμε. Άνθρωποι της ομάδας του Παναθηναϊκού τον έχουν τσεκάρει σε Τρίπολη και Βελιγράδι".

Υπάρχει και ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ;
"Από τον ΠΑΟΚ δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση, είχε γίνει προφορικά μια επαφή".

Ο Στάνκοβιτς θα ήθελε να έρθει στην Ελλάδα για χάρη του Παναθηναϊκού;
"Ναι θα ήθελε να παίξει στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει τον σύλλογο, πόσο μεγάλος είναι και του αρέσει η Ελλάδα".

Έχουμε διαβάσει ότι υπάρχει και ενδιαφέρον από την Μπέτις;
"Όχι μόνο, υπάρχουν προτάσεις από την Γαλλία, την Γερμανία και την Ισπανία αλλά θα περιμένουμε για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή απόφαση".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ