ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα ανταλλάγματα για Ιτούρμπε ο Ρόσι

Στα ανταλλάγματα για Ιτούρμπε ο Ρόσι

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ιτούρμπε από την Ελλάς Βερόνα, ίσως και την Τρίτη, με τους Ιταλούς να αναφέρουν ότι το ντιλ θα κλείσει στα 27 εκ. ευρώ συν έναν παίκτη ανάμεσα τους οποίους και ο Ρόσι που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Φαούστο Ρόσι της Γιουβέντους με τους πράσινους να θέλουν να αποκτήσουν ως δανεικό τον νεαρό μέσο που την περασμένη σεζόν έκανε σούπερ χρονιά και πάλι ως δανεικός από τον σύλλογο της Ιταλίας. Οι πληροφορίες που έρχονται όμως από την γειτονική χώρα τονίζουν ότι ο Ρόσι είναι μέσα στα ανταλλάγματα που προσφέρει η "μεγάλη κυρία" για να κάνει δικό της τον Ιτούρμπε από την Ελλάς Βερόνα.

Συγκεκριμένα οι Ιταλοί τονίζουν ότι η Γιουβέντους τα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Βαγγέλη Μόρα ώστε να δώσει 27 εκ. ευρώ και έναν εκ των τεσσάρων Ρόσι, Κουαλιαρέλα, Μαρόνε και Μπουσέλ.

Μάλιστα υποστηρίζουν ότι η μεταγραφή ενδεχομένως να ολοκληρωθεί και στην διάρκεια της Τρίτης οπότε μέσα στα επόμενα 24ώρα ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να ξέρει περισσότερα για την υπόθεση του Ρόσι και κατά πόσο μπορεί αν την προχωρήσει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ