ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα υπόψιν και ο Μίκαελ Λανγκ

Στα υπόψιν και ο Μίκαελ Λανγκ
Μίκαελ Λανγκ

Το όνομα του Μίκαελ Λανγκ ακούγεται έντονα για τον δεξί άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Διαβάστε το προφίλ του και δείτε βίντεο με τις καλύτερες στιγμές.

Με την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Αναστασίου, έκλεισε ένα θέμα που απασχολούσε την πράσινη ΠΑΕ και πλέον η προσοχή στρέφεται καθαρά στις ανανεώσεις (κυρίως στον Σίλντενφελντ), όπως φυσικά και στα πρόσωπα που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα σεζόν.

Ήδη σας ενημερώσαμε για τις θέσεις που αναζητούν ποδοσφαιριστές οι άνθρωποι του "τριφυλλιού", οι οποίοι έχουν έρθει σε επαφή με κάποιες περιπτώσεις που θεωρούνται "λαβράκια".

Ένα από τα ονόματα που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα ( τόσο από τον ελληνικό Τύπο όσο και από το εξωτερικό), είναι αυτό του Μίκαελ Λανγκ της Γκρασχόπερς.

Ο Λανγκ είναι 24 ετών ( τα έκλεισε τον Φεβρουάριο) και αγωνίζεται τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και στο κέντρο αυτής, ενώ να σημειώσουμε πως μπορεί να καλύψει και το ρόλο του αμυντικού χαφ. Κάτι σαν τον Γιάν Μικάελσεν δηλαδή.

Προσιτός αλλά πρέπει να βιαστεί

Το καλό στην υπόθεση με τον Ελβετό αμυντικό είναι πως το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς και το κασέ του είναι στα πλαίσια που μπορεί να προσφέρει ο Παναθηναϊκός. Βέβαια ήδη τον κοιτάζουν και άλλες ομάδες γι αυτό και οι πράσινοι βιάζονται να αποφασίσουν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Λανγκ είναι διεθνής με την ομάδα της Ελβετίας μετρώντας επτά συμμετοχές, ενώ βρέθηκε στην αποστολή για το Μουντιάλ της Βραζιλίας παίζοντας μάλιστα εναντίον της Ονδούρας.

Τέλος όσον αφορά την περίπτωση του Γοδόι, να τονίσουμε πως ο παίκτης έχει προταθεί σε πολλές ομάδες της Superleague και μία από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός. Βέβαια οι πράσινοι ψάχνουν κάτι πιο ποιοτικό σε αυτή τη θέση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ