ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στήριξη, ενίσχυση αλλά και πρωτάθλημα θέλουν στον Παναθηναϊκό

Στήριξη, ενίσχυση αλλά και πρωτάθλημα θέλουν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδειξε με το καλύτερο τρόπο ότι στηρίζει τον Γιάννη Αναστασίου, είναι πρόθυμος να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα αλλά θέλει τη νέα σεζόν να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις, σταθερότητα και διάρκεια τον τίτλο.

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννης Αναστασίου έχουν δείξει αυτά τα δυο χρόνια της συνεργασίας τους ότι έχουν πολύ καλή χημεία και ότι έχουν δέσει ο ένας με τον άλλο και τα λένε αρκετά συχνά για όλα όσα έχουν να κάνουν με τον Παναθηναϊκό. Για τον πρόεδρο του τριφυλλιού ο 42χρονος τεχνικός είναι ο ιδανικός και ο προπονητής που μπορεί να φέρει ξανά το πρωτάθλημα στο πράσινο στρατόπεδο.

Κάτι το οποίο του το έχει μεταφέρει κατ' ιδίαν σε πολλές από τις συζητήσεις που έχουν κάνει ενώ έδειξε την αμέριστη στήριξη προς το πρόσωπο του με την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018.

Την Μεγάλη Τρίτη ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν παρών στις υπογραφές των συμβολαίων με τον Γιάννη Αναστασίου και έστω και τυπικά είχε και αυτή η παρουσία την δική της ξεχωριστή σημασία.

Παράλληλα οι δυο άνδρες συζήτησαν για λίγη ώρα με τον πρόεδρο των πράσινων να επαναλαμβάνει την στήριξη του προς το πρόσωπο του 42χρονου τεχνικού ενώ είναι διατεθειμένος σύμφωνα με τα όσα έχουν αποφασιστεί να δείξει αυτή τη στήριξη και έμπρακτα ενισχύοντας το καλοκαίρι την ομάδα με παίκτες που θα δώσουν ποιότητα στον Παναθηναϊκό και περισσότερες λύσεις στα χέρια του Γιάννη Αναστασίου.

Γνωρίζει άλλωστε πολύ καλά ο Γιάννης Αλαφούζος πως όσα έχει πετύχει τα δυο προηγούμενα χρόνια το τριφύλλι, όπου χτίστηκε από την αρχή, ότι είναι περισσότερα από όσα θα μπορούσε να ζητήσει και ο ίδιος ή θα ονειρευόταν κάθε φίλαθλος του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα με την στήριξη αλλά και την ενίσχυση της ομάδας ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι λογικό από τη στιγμή που η συνεργασία των δυο ομάδων θα μπει στον τρίτο χρόνο της να έχει και ποιο μεγάλες απαιτήσεις.

Και αυτές δεν είναι άλλες από το πρωτάθλημα αλλά και την επαναφορά των πράσινων στα γνωστά της στάνταρ σε ότι έχει να κάνει με τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θέλει ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις, σταθερότητα και διάρκεια το πρωτάθλημα και να δώσει την μάχη του. Φυσικά και ξέρει ότι οι λόγοι που οι πράσινοι μένουν εκτός τίτλων δεν είναι μόνο αγωνιστικοί αλλά θέλει να ελπίζει όπως άλλωστε ελπίζει και ο Γιάννης Αναστασίου πως τα πράγματα του χρόνου θα έχουν αλλάξει προς το καλύτερο.

Όλα αυτά τα μετέφερε στην σύντομη ομιλία που είχαν οι δυο τους στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ αλλά φυσικά είναι και αντικείμενο συζήτησης σε κάθε συνάντηση που έχουν οι δυο άνδρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ