ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τρέχουν και οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό

Τρέχουν και οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας του Γιάννη Αναστασίου με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018 έθεσε σε εφαρμογή και τον μεταγραφικό σχεδιασμό των πράσινων ενόψει του καλοκαιριού και σε βάθος τριετίας.

Είναι οριστικό. Ο Γιάννη Αναστασίου υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018 και στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για ενίσχυση των πράσινων ώστε τη νέα σεζόν να ανέβουν επίπεδο. Η ενίσχυση αυτή έχει ήδη ξεκινήσει με την προσθήκη του Νίκου Καλτσά στο ρόστερ του τριφυλλιού από τις αρχές Ιανουαρίου αλλά είναι πολύ πιθανό πριν τελειώσουν τα πλέι οφ της φετινής περιόδου ο Παναθηναϊκός να έχει προχωρήσει στην ολοκλήρωση και άλλων μεταγραφών.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει του καλοκαιριού είναι εδώ και καιρό γνωστός με τους πράσινους να αναζητούν παίκτες για τουλάχιστον έξι θέσεις και συγκεκριμένα ψάχνουν για στόπερ (θα ήθελαν αριστεροπόδαρο), δεξί μπακ, αμυντικό χαφ, εσωτερικό χαφ, σέντερ φορ και ένα εξτρέμ.

Δεν αποκλείεται με βάση το ρεπορτάζ αλλά και τις επαφές που ήδη έχουν γίνει, αλλά και τα ταξίδια του Βόκολου στο εξωτερικό, να έχουμε εξελίξεις και μέσα στον Απρίλη σε ότι έχει να κάνει με ακόμη μια κίνηση εκ μέρους του Παναθηναϊκού. Άλλωστε κάποιοι στόχοι έχουν βρεθεί ήδη και παρακολουθούνται σε μόνιμη βάση ενώ ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις οι οποίες δεν αποκλείεται να έχουν ευτυχή κατάληψη μέσα στο μήνα που διανύουμε.

Πάλι στο Όστερμπεικ οι πράσινοι

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία του Παναθηναϊκού αυτή θα διεξαχθεί φέτος και πάλι στο Όστερμπεικ της Ολλανδίας. Εκεί όπου είχαν βρεθεί οι πράσινοι και το καλοκαίρι του 2013, στην πρώτη προετοιμασία επί Αναστασίου. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι η χρονική περίοδος η οποία θα εξαρτηθεί φυσικά από την θέση την οποία θα καταλάβει το τριφύλλι στα πλέι οφ και πότε θα ριχτεί και πάλι στην μάχη της νέας χρονιάς.

Τότε είναι που θα ξεκαθαρίσουν περισσότερες λεπτομέρειες και θα αρχίσουν να γίνονται γνωστά και τα φιλικά που θα κλείσει το τριφύλλι ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ