ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Στραματσόνι

Στα αποδυτήρια των διαιτητών ο Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε στον Δελφάκη για τις υποδείξεις του. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ουκ ολίγες φορές στη διάρκεια του παιχνιδιού στους Ζωσιμάδες, ο Αντρέα Στραματσόνι διαμαρτυρήθηκε με φωνές στον τέταρτο διαιτητή, Γιάχο, για τις υποδείξεις του διαιτητή, Δελφάκη. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, "εξερράγη" και μίλησε έντονα στους ρέφερι, με αποκορύφωμα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε στον Καρανίκα του ΠΑΣ, για μαρκάρισμα στον Μπεργκ.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Στραματσόνι, ήρεμος αυτή τη φορά, επισκέφτηκε τα αποδυτήρια των διαιτητών και συνομίλησε με τον ρέφερι και τους βοηθούς, εκφράζοντας τα παράπονα του. Ο Ιταλός αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες αποφάσεις του Δελφάκη, εμπλέκοντας στη συζήτηση και διαιτητικές υποδείξεις προηγούμενων παιχνιδιών.

Ο Στραματσόνι εξήγησε ότι δεν κατανοεί γιατί λαμβάνονται αποφάσεις μόνο σε βάρος του Παναθηναϊκού, ενώ οι αντίστοιχες φάσεις υπέρ του δεν υποδεικνύονται από τους διαιτητές. Ακόμα, τόνισε ότι ο Καρανίκας έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έθιξε τη φάση με το χέρι του Φερφελή, στο οποίο εκτιμά ότι έπρεπε να σφυριχτεί πέναλτι από τον Αρκάδα ρέφερι.

Ο Δελφάκης απάντησε ότι υπέδειξε όσα θεώρησε σωστά και επανέλαβε ότι δεν είχε καμία πρόθεση να αδικήσει ή ευνοήσει τον Παναθηναϊκό, προσθέτοντας ότι σε κάθε παιχνίδι διαιτητεύει με τη διάθεση να δώσει ό,τι βλέπει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ