ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σισοκό στο προσκήνιο

Σισοκό στο προσκήνιο
Σισοκό INTIME SPORTS

Την επιστροφή του Ιμπραΐμ Σισοκό σκέφτονται σοβαρά στον Παναθηναϊκό, με τον παίκτη να πιέζει τη Βόλφσμπουργκ προκειμένου να ρίξει τις απαιτήσεις της. Κερδίζει πόντους ο Στέφανος Κοστόλης.

Νέα επαφή με τον Παναθηναϊκό είχε πριν λίγες μέρες ο Ιμπραΐμ Σισοκό, ο οποίος διεμήνυσε πως επιθυμεί να επιστρέψει στην Αθήνα.

Ο Ιβοριανός γνωρίζει ότι στη Βόλφσμπουργκ δεν έχει μέλλον και πιέζει προκειμένου να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, μεγάλο "αγκάθι" ως τώρα είναι οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας, τις οποίες δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός. Ο Σισοκό το κατανοεί αυτό και προσπαθεί με τον τρόπο του να πείσει τους "λύκους" να τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό ή να τον αφήσουν ελεύθερο κρατώντας ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που έχει γίνει και με άλλες μεταγραφές που ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός.

Προς το παρόν, οι αντιστάσεις της Βόλφσμπουργκ δεν έχουν καμφθεί, όμως, γίνεται αντιληπτό πως όσο περνάει ο καιρός και ο Σισοκό δε βρίσκει ομάδα, αυτό θα λειτουργεί υπέρ του Παναθηναϊκού, καθώς οι Γερμανοί θα ρίχνουν τις απαιτήσεις τους. Να σημειωθεί, πάντως, πως η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θα ήθελε να τελειώσει σύντομα η υπόθεση.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα στον Παναθηναϊκό σκέφτονται εκ νέου τη λύση του Στέφανου Κοστόλη. Η υπόθεση του Διονύση Χιώτη δε φαίνεται να προχωράει και ο 33χρονος θεωρείται μία καλή λύση μετά και τη διαφαινόμενη πώληση του Ορέστη Καρνέζη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ