ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Την Παρασκευή ξεκαθαρίζει η αναχώρηση του Μαυρία

Την Παρασκευή ξεκαθαρίζει η αναχώρηση του Μαυρία
Σισοκό Μαυρίας INTIME SPORTS

Ένας... ιδιαίτερος λόγος καθυστερεί την μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στην Σάντερλαντ. Την ίδια ώρα που οι δυο ομάδες αλλά και ο 20χρονος διεθνής τα έχει βρει με τις "μαυρόγατες" περιμένει το "οκ" του γιατρού των Άγγλων.

Η αλλαγή στο... ιατρικό τιμ της Σάντερλαντ είναι αυτή που καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάρη Μαυρία στον σύλλογο της Αγγλίας και παρά το γεγονός ότι τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο διεθνής άσος τα έχει βρει σε όλα με τους Άγγλους.

Συγκεκριμένα η Σάντερλαντ έχει αλλάξει τον γιατρό τους και ο καινούργιος πιάνει δουλειά από την Παρασκευή καθώς μέχρι τότε απουσιάζει στην Ινδία. Με την επιστροφή στην Αγγλία θα δει τον φάκελο του Μαυρία και θα υπάρξει συνεννόηση των δυο συλλόγων ώστε να φιξαριστεί η μέρα που θα ταξιδέψει στην Βρετανία ο 20χρονος ποδοσφαιριστής για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Την ίδια ώρα βέβαια η καθυστέρηση αυτή διευκολύνει και την αποκατάσταση του Μαυρία, το πρόγραμμα της οποίας ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε και την Τετάρτη τρέξιμο και πισίνα στο νέο αθλητικό κέντρο των πράσινων και η κατάσταση του είναι πολύ καλύτερη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ