ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σεϊταρίδης: "Δεν μας σέβονται οι αντίπαλοι"

Σεϊταρίδης: "Δεν μας σέβονται οι αντίπαλοι"
Σεϊταρίδης INTIME SPORTS

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και στάθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι.

"Εμείς έξω από το γήπεδο δεν μπορούσε να κάνουμε πολλά πράγματα. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι σε γενικές γραμμές δεν πιστεύω πως κάναμε κακό ματς. Παίξαμε αρκετά καλά, κάναμε φάσεις, όμως δυο λάθη μας στοίχισαν ακριβά.

Σήμερα ήταν ο Μπουμ, πριν ήμουν εγώ οπότε δεν χρειάζεται να σταυρώσουμε κανέναν παίκτη. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο", είπε αρχικά ο έμπειρος άσος στην NOVA.

Για το παιχνίδι, τόνισε:

"Δεν μας είχε απειλήσει η Λιβαδειά μέχρι να κάνουμε λάθη. Η ομάδα δυστυχώς έχει μία περίοδο που είναι ντεφορμέ. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε αρκετά. Ελπίζουμε να πάρουμε τα πάνω μας στη συνέχεια. Ο κόσμος έχει δίκιο, όποια προβλήματα και να υπάρχουν όμως ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός.

Δεν μπορεί να έρχεται μία ομάδα και να λέει ότι θα πάρει το διπλό. Παλιά οι ομάδες έρχονταν και έχαναν από τα αποδυτήρια. Έχει χαθεί ο σεβασμός. Εκεί που λέγαμε δεν θα πάμε χειρότερα, κάναμε στραβοπάτημα. Όλοι μαζί χάνουν και όλοι κερδίζουν όμως".

Για τις αποδοκιμασίες, είπε:

"Δεν αισθάνθηκα όμορφα. Δεν έχουν συνηθίσει αυτά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό. Ο κάθε παίκτη,ς όπως και να τον λένε, δίνει πάντα τον καλύτερο του εαυτό όποια ποιότητα κι αν έχει. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον αποδοκιμάζουν. Θεωρώ δικαιολογημένες τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο, γιατί η ομάδα κάνει κακά αποτελέσματα.

Δεν ξέρω τι έχει γίνει στη συνέχεια ο κόσμος όμως πρέπει να βοηθά. Για την ομάδα πρέπει να το κάνει όχι για τους παίκτες".

Για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε:

"Το τι θα αλλάξει το αποφασίζει ο προπονητής. Η ομάδα έχει ποιότητα. Δεν γίνεται ξαφνικά να παίζουμε καλά και μετά να βλέπεις μία ομάδα φάντασμα. Αν είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και παίξουμε πιο απλά και δεν κουράζουμε τη μπάλα θα παίρνουμε εύκολα τα ματς.

Το Κύπελλο είναι δυστυχώς το μόνο που μας έχει μείνε. Αν μπορούμε να κάνουμε κάτι είναι στο Κύπελλο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ