ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε καλό δρόμο του Πέτριτς, επαφές με έναν ακόμη φορ

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 21: Mladen Petric of West Ham tackles Phil Jagielka of Everton during the Barclays Premier League match between West Ham United and Everton at the Boleyn Ground on September 21, 2013 in London, England. (Photo by Ian Walton/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 21: Mladen Petric of West Ham tackles Phil Jagielka of Everton during the Barclays Premier League match between West Ham United and Everton at the Boleyn Ground on September 21, 2013 in London, England. (Photo by Ian Walton/Getty Images) GETTY IMAGES

Νέα επαφή την Πέμπτη ανάμεσα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον Πέτριτς με τους πράσινους να προσπαθούν να κάμψουν τις ενστάσεις του Κροάτη. Συζητήσεις και με έτερο επιθετικό για παν ενδεχόμενο.

Μια ακόμη επαφή είχαν στην διάρκεια της Πέμπτης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με τον Μλάντεν Πέτριτς και τον εκπρόσωπο του. Οι πράσινοι προσπαθούν να κάμψουν τις ενστάσεις του Κροάτη ο οποίος τους ενημέρωσε για την πρόταση που έχει ή περιμένει από την Ελβετία.

Στο στρατόπεδο του τριφυλλιού υπάρχει αισιοδοξία πως η υπόθεση μπορεί να ολοκληρωθεί θετικά παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να παίξει στα οικονομικά δεδομένα των Ελβετών και πως η αίγλη των πράσινων σε σχέση με τον ελβετικό σύλλογο αλλά και τα κίνητρα που προσφέρει ο Παναθηναϊκός θα γείρουν την πλάστιγγα υπέρ τους.

Επίσης όπως όλα δείχνουν και ο ίδιος ο Πέτριτς θέλει άμεσα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δεν θέλει να χρονοτριβήσει και να περιμένει αρκετό διάστημα.

Επαφή και με άλλον επιθετικό

Την ίδια ώρα στον Παναθηναϊκό βρίσκονται σε επαφή με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή που παίζει στην θέση του επιθετικού προκειμένου να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Όπως έχουμε τονίσει άλλωστε στο τριφύλλι θέλουν το θέμα του αντικαταστάτη του Φιγκερόα να έχει κλείσει άμεσα και πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Μένει να δούμε αν θα το καταφέρουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ