ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε φιλικό προς τιμήν του Ζιάακ Σβάρτς ο Αναστασίου

Σε φιλικό προς τιμήν του Ζιάακ Σβάρτς ο Αναστασίου
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης το παρών σε σπουδαίο φιλικό των Παλαίμαχων του Άγιαξ παρουσία αστέρων του παρελθόντος όπως ο Κρόιφ, ο Κούμαν, ο Κλάιφερτ, ο Φαν Ντε Σάρ και άλλοι καθώς και σύγχρονοι αστέρες όπως οι Σνάιντερ και Φαν Ντε Φαρτ.

Σε μία σημαντική εκδήλωση για την ιστορία του Άγιαξ πήρε μέρος ο Γιάννης Αναστασίου το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού συμμετείχε στο φιλικό που διοργανώθηκε προς τιμήν του Mr Ajax, του Ζιάακ Σβαρτς. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε 75 χρόνια ζωής και ο Αίαντας τον τίμησε, ως έναν από τους σημαντικότερους αθλητές του.

Ο Σβάαρτς αγωνίστηκε για 17 συναπτά έτη στον Άγιαξ, έχει τις περισσότερες συμμετοχές και αποτέλεσε μέλος της χρυσής ομάδας που κατέκτησε τρία Κύπελλα Πρωταθλητριών.

Το παρών στο συγκεκριμένο φιλικό έδωσαν μεγάλοι άσοι του παρελθόντος μεταξύ των οποίων ο Γιόχαν Κρόιφ, ο Ρόναλντ Κούμαν, ο Ντε Μπούρ, ο Φαν Ντε Σαρτ, ο Κλάιφερτ αλλά και σύγχρονοι αστέρες όπως ο Σνάιντερ και ο Φαν Ντε Φαρτ.

Ο Αναστασίου αγωνίστηκε για ένα 20λεπτο σε κάθε ημίχρονο με το νούμερο 9 στην πλάτη είχε τρεις καλές ευκαιρίες, όλες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά "νικήθηκε" σε όλες από τον Έντουιν Φαν Ντε Σαρ.

Στο φιλικό πήρε μέρος ακόμα ένας με πράσινο παρελθόν, ο Τσου Λα Λινγκ, ο οποίος αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και ο Μίκαελ Κρέκ που είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ