ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Θανάσης Γιαννακόπουλος INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε το τελευταίο ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το 2011. "Θα κάνουμε το καλύτερο για τον σύλλογο", δήλωσε ο Δημήτρης Γόντικας

Παρόντες στο ΔΣ ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γόντικας, ο αντιπρόεδρος Νίκος Χατζηνικολάου και τα μέλη Λεωνίδας Πολέμης, Λιβέρης, Κωνσταντίνου, Λουμίδης, Θανάσης Γιαννακόπουλος, Σωπήλης και ο Μίμης Δομάζος.

Απόντες ήταν η Μαίρη Λομβάρδου, που εξουσιοδότησε τον Λιβέρη να ψηφίσει, ο Ελευθεράκης που εξουσιοδότησε τον Δομάζο, όπως και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο οποίος εξουσιοδότησε τον αδερφό του Θανάση.

Λίγο μετά τις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης (29/12/2011) ολοκληρώθηκε το ΔΣ με τα μέλη να αποχωρούν σιγά σιγά.

Γιαννακόπουλος: "Θεός βοηθός"

Κατά την έξοδο του από τα γραφεία της ΠΑΕ ο Θανάσης Γιαννκόπουλος δήλωσε : "Η κατάσταση δεν είναι τραγική, αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα. Δεν ξέρω με σιγουριά τι θα συμβεί στο μέλλον.

Η όλη κατάσταση με βάζει σε ανησυχία σε σκέψεις. Σήμερα συζητήθηκε απλά να πάει μία επιτροπή στους καλούς Παναθηναϊκούς για να βοηθήσουν την κατάσταση. Κάτι τέτοιο ωστόσο μου φαίνεται πολύ δύσκολο. Τα υπόλοιπα θα σας τα πει ο Κ. Γόντικας", ήταν τα λόγια του.

Γόντικας: "Δεν ξέρουμε για μεταγραφές"

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δημητρης Γόντικας, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

"Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ και αποφασίστηκε η παράταση της ΑΜΚ κατά ένα μήνα, δηλαδή έως τις 31 Ιανουαρίου. Συζητήσαμε ακόμα ορισμένα τρέχοντα θέματα. Είμαστε σε μία δύσκολη καμπή της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Κάνουμε ότι ενέργειες για να βοηθήσουμε το σύλλογο σε αυτή τη συγκυρία".

Για το αν θα γίνει έκκληση στους μετόχους, είπε: "Είναι πιθανό να υπάρξει ένα σχήμα μελών του ΔΣ που θα ζητήσει συναντήσεις με τους μετόχους και να ζητήσει τη βοήθεια τους. Θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες".

Όσο για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, τόνισε: "Θα δούμε αν θα γίνει σε σχέση με άλλα ζητήματα που τρέχουν. Αλλά τώρα δεν μπορούμε να ξέρουμε".

Για τον υποψήφιο επενδυτή, δήλωσε: "Διαβάστηκε μια επιστολή από δικηγορικό γραφείο που πιθανόν να εκπροσωπεί υποψήφιους επενδυτές. Για αυτό έγινε η παράταση, ώστε αν ψηφιστεί ο αθλητικός νόμος μέσα στον Ιανουάριο, να έχει το χρόνο να βάλει λεφτά ο νέος επενδυτής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ