ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε απολογία ο Φερέιρα!

Σε απολογία ο Φερέιρα!
INTIME SPORTS

Η ατάκα του Ζεσουάλδο Φερέιρα "Οι κάρτες του Βιτόλο και Σιμάο ήταν χειρουργικές" στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη αναμένεται να προκαλέσουν την δίωξη του Πορτογάλου τεχνικού από τον ποδοσφαιρικό Εισαγγελέα.

Διαβάστε ακόμη τα σενάρια που θέλουν τον Τίτο Βασιλόπουλο να ενδιαφέρεται για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ( "αγαπάω τον Παναθηναϊκό" τόνισε), αλλά και για την επικείμενη παρουσία του Δημήτρη Γόντικα αρχικά στη συνεδρίαση της Superleague και την Πέμπτη ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΟΥΕΦΑ.

Αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε χαρακτηρίσει χειρουργικές τις κάρτες που δέχτηκαν οι Σιμάο και Βιτόλο με τον Πορτογάλο να σημειώνει επακριβώς: "Οι κάρτες των Βιτόλο και Σιμάο ήταν χειρουργικές".

Η ατάκα του αυτή ίσως δημιουργήσει πρόβλημα στον 65χρονο τεχνικό καθώς ο πρόεδρος της ΚΕΔ δείχνοντας υπερβολική ευαισθησία, αφού κάθε Σαββατοκύριακο όλοι οι προπονητές συνηθίζουν να αναφέρονται στους διαιτητές, έστειλε τα όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο.

Αυτός αναμένεται να ασκήσει δίωξη στον Ζεσουάλδο Φερέιρα στέλνοντας τον στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και δημιουργώντας από το πουθενά πρόβλημα στον Παναθηναϊκό σε μια κρίσιμη καμπή του ελληνικού πρωταθλήματος. Η κλήση του Φερέιρα θα γίνει βάσει του άρθρου 25 του Πειθαρχικού Κώδικα για δημόσιες δυσμενείς κρίσεις κατά διαιτητών για το οποίο προβλέπονται οι εξής ποινές:

α) Επίπληξη με υποχρέωση ανάκλησής τους με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή σε συνέντευξη Τύπου.

β) Χρηματική ποινή ύψους τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Σε περίπτωση υποτροπής, τουλάχιστον 20.000 ευρώ με διπλασιασμό σε κάθε επόμενη νέα ποινή.

γ) Αποκλεισμός δύο αγωνιστικών ημερών και σε περίπτωση υποτροπής προστίθεται μια αγωνιστική.

δ) Απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο ενός μηνός και σε περίπτωση υποτροπής η ποινή διπλασιάζεται.

ε) Απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο ενός μηνός και σε περίπτωση υποτροπής η ποινή διπλασιάζεται.

*Οι δύο τελευταίες διατάξεις αφορούν τους παράγοντες, άρα ο Φερέιρα κινδυνεύει με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών ημερών.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ