ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στάση αναμονής και εξηγήσεις από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη

Στάση αναμονής και εξηγήσεις από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη
INTIME SPORTS

Μέσω διαρροών και "κύκλων" η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη θέλησε να πάρει θέση σε όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα και να εκφράσει την ενόχληση της από τις ευθύνες που τις επιρρίπτονται.

Την δικιά της θέση-εξήγηση σε όσα τις επιρρίπτονται από μερίδα του Τύπου θέλησε να δώσει η πλευρά Γιάννη Βαρδινογιάννη μέσω διαρροών και "κύκλων".

Όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου ο Τζίγγερ: «Δεν είναι ΕΣΡ για να απαγορεύει στα ΜΜΕ να δίνουν τον λόγο στον Τσάκα και να λέει σε κάθε δημοσιογράφο τι να κάνει και τι όχι. Ο ίδιος από την πλευρά του μόνο να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει γεγονότα μπορεί».


Επιπλέον από την πλευρά Γιάννη Βαρδινογιάννη τονίζεται ότι ο ίδιος έχει αναλάβει τις ευθύνες της ΓΗΠΕΛ και πως όλα όσα λέγοντας είναι σαν τα παραμύθια με τους δράκους απλά για να τρώνε τα μικρά παιδιά.

Αναρωτιέται μάλιστα εάν ο λόγος που δεν παίρνει κάποιος τις δωρεάν μετοχές, είναι πως κάθε χρόνο θα πρέπει να βάζει χρήματα στην ομάδα και όχι μια φορά και τέλος...: «Όπως είχαν κάθε χρόνο κόστος και για τον ίδιο τον Βαρδινογιάννη, άλλοτε μεγαλύτερο και άλλοτε μικρότερο. Άλλοτε με επιτυχίες και άλλοτε με αποτυχίες, είτε στις καλές, είτε στις κακές εποχές» ειπώθηκε από τους στενούς συνεργάτες του Τζίγκερ.

Ουσιαστικά, από το περιβάλλον του μεγαλομετόχου λέγεται πως δεν γίνεται να φταίει για όλα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης Από την στιγμή που από τον Σεπτέμβριο είπε: «Ξεχάστε μας από τον Παναθηναϊκό» και έκτοτε δεν έχει λάβει την παραμικρή απόφαση αφήνοντας τις μετοχές του σε ένα δικηγορικό γραφείο.

Ακόμη τονίζεται πως εάν κάποιος άγνωστος ενδιαφερόμενος, π.χ. Τσάκας, Arboris, θέλει τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να καταβάλλει 15εκ. € στην ομάδα (όχι στον ίδιο) και θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο. Σε αντίθεση σε κάποιον γνωστό επιφανή Έλληνα επιχειρηματία –μεταξύ αυτών και τον Βγενόπουλο- οι μετοχές δίνονται δωρεάν. Όπως άλλωστε είχαν δοθεί πέρσι τον Σεπτέμβριο με τον Βγενόπουλο να λέει όχι και να επιθυμεί να της πάρει μέσω αύξησης Μ.Κ.

Από εκεί και πέρα για ποιο λόγο δεν παίρνει κάποιος τις μετοχές δεν μπορεί να το απαντήσει ο Τζίγκερ. Τέλος, γίνεται αναφορά και για την τιμή της μετοχής για την οποία έγινε μεγάλος λόγος και ικανοποίησε τον δεύτερο αφού ο Βαρδινογιάννης, ότι του έχει ζητηθεί στο συγκεκριμένο θέμα, το έχει δεχτεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ