ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με Βύντρα

Σε αδιέξοδο οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με Βύντρα
INTIME SPORTS

Δεν τα βρήκαν ούτε την Δευτέρα, στο τέταρτο ραντεβού που είχαν, Παναθηναϊκός και ο Βύντρα και πλέον η λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών φαντάζει δύσκολη.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα γραφεία του ΣΚΑΙ συνάντηση του Χρήστου Παναγόπουλου, αντιπροέδρου του Παναθηναϊκού με τους εκπροσώπους του Λουκά Βύντρα παρουσία, σύμφωνα με πληροφορίες, και του ίδιου του διεθνής άσου.

Η συζήτηση των δυο πλευρών όμως κατέληξε και πάλι σε αδιέξοδο καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή ούτε για την λύση του συμβολαίου του διεθνή αμυντικού, ούτε για την μείωση των αποδοχών του.

Από τον Παναθηναϊκό διαμήνυσαν και πάλι στον παίκτη ότι τον σέβονται και τον εκτιμούν ως ποδοσφαιριστή αλλά το υπάρχον συμβόλαιο του δεν έχει θέση στα νέα οικονομικά δεδομένα της πράσινης ΠΑΕ και πως το καλύτερο για τις δυο πλευρές θα ήταν είτε να δεχτεί την μείωση είτε να βρεθεί κάποια λύση και να μείνει ελεύθερος. και να βρει ομάδα μέχρι την Πέμπτη.

Από την πλευρά του παίκτη υποστήριξαν πως είναι πολύ δύσκολο να βρει ομάδα μέσα σε τρεις μέρες για να συνεχίσει την καριέρα του και πως θα ήθελε τα δεδουλευμένα του.

Έχοντας φτάσει πλέον στις 28 Ιανουαρίου τα πράγματα είναι δύσκολα αν και αναμένεται να υπάρξει τουλάχιστον μια επαφή ακόμα ανάμεσα στις δυο πλευρές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ