ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σε πέντε δόσεις η αποπληρωμή του Ταυλαρίδη από τον Παναθηναϊκό

Σε πέντε δόσεις η αποπληρωμή του Ταυλαρίδη από τον Παναθηναϊκό

Το διαιτητικό δικαστήριο κατά την τελευταία του συνεδρίαση δίκασε και την υπόθεση της αποπληρωμής του Ταυλαρίδη από τον Παναθηναϊκό και όρισε το ποσό να δοθεί σε πέντε δόσεις. Τις επόμενες μέρες το σκεπτικό και το ποσό καταβολής στον Βέμερ.

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ μεταξύ άλλων δίκασε και την υπόθεση αποπληρωμής του Στάθη Ταυλαρίδη από τον Παναθηναϊκό.

Στον πρώην πράσινο αμυντικό είχε επιδικαστεί ποσό άνω των 130.000 ευρώ μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει και είχε κερδίσει. Τώρα η ΕΠΟ αποφάσισε η αποπληρωμή αυτή να γίνει σε πέντε δόσεις, αρχής γενομένης από την 1η Σεπτεμβρίου και εν συνεχεία την πρώτη μέρα κάθε μήνα μέχρι τον Δεκέμβριο να εισπράττει 30.000 ευρώ.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Ταυλαρίδης με νέα αίτηση του προς την ΕΠΟ είχε ζητήσει να υπάρξουν ποινές εις βάρος του Παναθηναϊκού αν δεν υπήρχε συμφωνία ως προς τον τρόπο πληρωμής. Αλλά τελικά έκανε πίσω και αφού οι δυο πλευρές τα βρήκαν το αίτημα αυτό δεν συζητήθηκε.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δίκασε την υπόθεση μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του ποδοσφαιριστή Ευστάθιου Ταυλαρίδη και έλαβε την εξής απόφαση.

Ορίζει όπως το υπόλοιπο της επιδικασθείσας οφειλής στον καθ ου επαγγελματία ποδοσφαιριστή Ευστάθιο Ταυλαρίδη, με την υπ’ αριθ. 2/2017 απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, καταβληθεί/εξοφληθεί από την οφειλέτιδα ΠΑΕ Παναθηναϊκός Α.Ο. ως ακολούθως:

1η δόση ποσού τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ την 01/09/2017, εκ των οποίων ποσό 24.058,75 ευρώ θα καταβληθεί στον ποδοσφαιριστή και ποσό 5.941,25 ευρώ θα παρακρατηθεί και θα καταβληθεί στην ΕΠΟ.

2η δόση ποσού τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ την 01/10/2017.

3η δόση ποσού τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ την 01/11/2017.

4η δόση ποσού τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ την 01/12/2017.

5η δόση ποσού 1.595,20 ευρώ πλέον 5.824,58 ως οφειλομένων τόκων, ήτοι συνολικό ποσό 7.419,78 ευρώ την 02/01/2018.

Απορρίπτει την από 18-7-2017 (με αριθ. Πρωτοκόλλου 20.011/20-7-2017) αίτηση του ποδοσφαιριστή Ευστάθιου Ταυλαρίδη".

Ελεύθερος ο Βέμερ

Εν τω μεταξύ και επίσημα ο Γενς Βέμερ είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του καθώς η ΕΠΟ έβγαλε τη σχετική απόφαση. Τις επόμενες μέρες θα βγει και το σκεπτικό της απόφασης ενώ θα γίνει γνωστό και το ποσό που επιδίκασε η ΕΠΟ υπέρ του Γερμανού αμυντικού και αν τελικά θα πάρει όσα χρήματα ζήτησε από το τριφύλλι.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

INFOGRAPHIC

Τα υποβρύχια της Μεσογείου. Οι συσχετισμοί δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας

Ποια είναι η χώρα που διαθέτει τα περισσότερα υποβρύχια στην Ευρώπη και ποιες είναι οι οκτώ χώρες της Μεσογείου που έχουν στην κατοχή τους

Γνωρίσαμε τον Κορεάτη του Παναθηναϊκού στο LoL

Το νέο τμήμα του συλλόγου ανεβαίνει συνεχώς επίπεδο και το εννοούμε κυριολεκτικά.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κόλαση στο Αφρίν: Στο έλεος λεηλασιών και καταστροφών από τους 'απελευθερωτές΄ του Ερντογάν

Οι δυνάμεις που κατέλαβαν την πόλη αρπάζουν τα πάντα στο πέρασμά τους, από τρόφιμα μέχρι κοσμήματα, μεταφέροντας ότι λεηλατούν εκτός πόλης με κομβόι φορτηγών

To Skroutz δεν θέλει να γίνει Google

Μπήκαμε στα γραφεία της εταιρείας και μάθαμε από πρώτο χέρι πώς είναι τελικά να δουλεύεις εκεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24