ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Σε επαφές η Ναούτικο και ο Μαμούτε"

"Σε επαφές η Ναούτικο και ο Μαμούτε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ατζέντης του Γιούρι Μαμούτε, Χόρχε Μασάντο, επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με τη Ναούτικο και έδειξε αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας.

Τις διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ναούτικο, επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Γιούρι Μαμούτε, Χόρχε Μασάντο. Ο Βραζιλιάνος μάνατζερ φάνηκε αισιόδοξος ότι για τη θετική έκβαση τους, δείγμα ότι η παραμονή του 21χρονου επιθετικού στην Αθήνα δεν πρόκειται να παραταθεί...

"Είμαστε σε επαφές. Πρέπει να περιμένουμε την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Ελλάδα με τον Παναθηναϊκό και στις επόμενες ημέρες, θα είμαστε σε θέση να επιλύσουμε την υπόθεση. Είναι πολύ πιθανό να τελειώσει θετικά" σχολίασε ο Μασάντο στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "globoesporte".

Το αξιοσημείωτο είναι πως την Ναούτικο προπονεί ο Αλεξάντρε Γκάλο, ο προπονητής ο οποίος ανέδειξε τον Μαμούτε στα τμήματα υποδομής της Γκρέμιο και αυτός ο οποίος επιχείρησε να τον πάρει στη Σαουδική Αραβία πέρυσι, αλλά η συμφωνία με τη Γκρέμιο δεν ολοκληρώθηκε και έπειτα, κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

Όπως και να έχει, από τη στιγμή που ο ατζέντης του Μαμούτε αναζητεί την επόμενη ομάδα, σημαίνει ότι έχει λάβει ειδοποίηση από την ΠΑΕ ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί η ρήτρα για την παραμονή του Βραζιλιάνου στράικερ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ