ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σάνι: "Με θέλει ο Παναθηναϊκός και θέλω και εγώ"

Σάνι: "Με θέλει ο Παναθηναϊκός και θέλω και εγώ"

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Λάτσιο Εμανουέλ Σάνι υποστήριξε πως είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπο του και πως θα ήθελε και ο ίδιος να έρθει να παίξει για το Τριφύλλι.

Εδώ και λίγες μέρες οι Ιταλοί κάνουν λόγο πως η Λάτσιο έχει προτείνει στον Παναθηναϊκό τον Εμάνουελ Σάνι στο πλαίσιο των συζητήσεων των δυο πλευρών για το φιλικό που έγινε την Κυριακή στην Λεωφόρο με την πράσινη ΠΑΕ να μην επιβεβαιώνει την σχετική είδηση.

Ο ίδιος ο 21χρονος άσος όμως με δηλώσεις του την Τετάρτη στο www.allinigeriasoccer.com υποστήριξε ότι έχει ενημερωθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της Λάτσιο για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού και τόνισε ότι ο ίδιος θα ήθελε να αγωνιστεί για τον Παναθηναϊκό.

Χαρακτηριστικά ο Σάνι είπε:

"Με ενημέρωσε ο πρόεδρος της Λάτσιο, ο Κλαούντιο Λοτίτο, ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για μένα. Και μετά με ρώτησε αν θα ήθελα να παίξω την Ελλάδα".

"Θα μου άρεσε πάρα πολύ να παίξω για τον Παναθηναϊκό. Για την ώρα, προπονούμαι και διατηρώ την φόρμα μου και περιμένω τα δυο κλαμπ να φτάσουν σε συμφωνία".

Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν τελικά ισχύουν τα όσα λέει ο Σάνι και αν προχωρήσει η σχετική υπόθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ