ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ραντεβού Παναθηναϊκού- Γερμανών εντός δέκα ημερών

Ραντεβού Παναθηναϊκού- Γερμανών εντός δέκα ημερών

Οι υπεύθυνοι της γερμανικής εταιρίας παρέλαβαν όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και θα τα αναλύσουν πριν κάνουν την κίνηση τους. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στη διάρκεια των επόμενων δέκα ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της γερμανικής εταιρίας που έχει επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε την Πέμπτη το Sport24.gr. Οι Γερμανοί έχουν λάβει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ και την Παρασκευή (24/11) ενημέρωσαν ότι θα επανέρθουν σύντομα με την απάντηση τους.

Προς το παρόν, η διοίκηση του Τριφυλλιού δεν έχει ακριβή γνώση των προθέσεων της γερμανικής εταιρίας, αλλά από την έρευνα που έκανε για το background της, διαπίστωσε ότι έχει σοβαρό προφίλ και ενεργή δραστηριότητα. Για αυτό και μπήκε στη διαδικασία της συζήτησης και της ανταλλαγής εγγράφων.

Βασικά, οι Γερμανοί έμαθαν μέσω δημοσιευμάτων για την κατάσταση του Παναθηναϊκού, διάβασαν τα νούμερα που είχε δώσει η ΠΑΕ στον Τύπο και θέλησαν να τα επαληθεύσουν. Για αυτό ήρθαν σε επαφή με τους "πράσινους" διοικούντες και πήραν τις πληροφορίες που ζήτησαν.

Είναι προφανές ότι έχουν ιδέες για περιπτώσεις όπως του Παναθηναϊκού, αλλά θα τις συγκεκριμενοποιήσουν μετά την μελέτη των στοιχείων. Αυτό που ανέφεραν στους ιθύνοντες του Τριφυλλιού είναι ότι ασχολούνται με αθλητικά πρότζεκτς που προσφέρουν περιθώρια κέρδους, διέκριναν ορισμένες προοπτικές στην υπόθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αποφάσισαν να ενημερωθούν. Πιθανότατα εντός των επόμενων δέκα ημερών θα πραγματοποιηθεί και συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων των δύο πλευρών.

Το ενδιαφέρον της γερμανικής εταιρίας βρίσκεται σε πρώιμο και φιλολογικό στάδιο. Στον Παναθηναϊκό απλώς επιβεβαίωναν την επικοινωνία και διατηρούν χαμηλές προσδοκίες, ξεκαθαρίζοντας ότι όλα θα φανούν στο άμεσο μέλλον.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Οι Ελληνίδες που έχουν αναδείξει το μπικίνι & τατού σε τέχνη

Γιατί τι νόημα έχει να 'στολίζεις' το σώμα σου με ωραίες 'ζωγραφιές' αν δεν ξέρεις πως να τις αναδείξεις με το σωστό μπικίνι.

6 μπαρ στις Κυκλάδες που επιβάλλεται να επισκεφτείς

Ένα island hopping με προορισμό τα μπαρ τα οποία έχουν γράψει την δική τους ιστορία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24