ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γερμανική εταιρία συζητάει με τον Παναθηναϊκό

Γερμανική εταιρία συζητάει με τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό έχουν επαφές με στελέχη γερμανικής εταιρίας, τα οποία έχουν ζητήσει πληροφορίες για την κατάσταση της ΠΑΕ.

Από την ημέρα που ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη χρηματοδότηση του Παναθηναϊκού και έθεσε δημόσια τις μετοχές του προς παραχώρηση, η ομάδα βιώνει ένα καθεστώς αβεβαιότητας, με πολλά οικονομικά προβλήματα και με δυσοίωνο μέλλον.

Ο εφοπλιστής έχει δεχτεί ανεπίσημες κρούσεις για το ποσοστό του στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει κάτι χειροπιαστό. Ούτε η δική του αναζήτηση στέφθηκε από επιτυχία, αφού ο μεγαλομέτοχος δεν κατάφερε να πείσει κάποιον από τους επιχειρηματίες που προσέγγισε.

Ωστόσο, το brandname του Παναθηναϊκού είναι δυνατό και έχει πέραση και στην Ευρώπη, ακόμα και στη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του. Χαρακτηριστικό είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει ενδιαφέρον από μία γερμανική εταιρία αθλητικού μάνατζμεντ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, τα στελέχη της εταιρίας έχουν έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και έχουν ζητήσει στοιχεία για την ΠΑΕ, προκειμένου να αποκτήσουν άποψη για τα πραγματικά μεγέθη.

Έμαθαν από δημοσιεύματα για την άσχημη κατάσταση του Παναθηναϊκού και έχουν μερικές ιδέες, όμως θέλουν να πληροφορηθούν τα νούμερα προτού εξειδικεύσουν τις προτάσεις τους. Για αυτό, οι Γερμανοί εκπρόσωποι μίλησαν με τους "πράσινους" διοικούντες και ανταλλάσσουν έγγραφα.

Το background της γερμανικής εταιρίας φαίνεται σοβαρό και ο Αλαφούζος έχει δώσει άδεια στους συνεργάτες του να δώσουν πληροφορίες. Όμως, η υπόθεση είναι πρώιμη και ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο εάν το ενδιαφέρον αφορά την απόκτηση μετοχών ή την άσκηση διοίκησης. Για την ώρα, χρειάζεται υπομονή μέχρι να δείξει προς τα που θα πάει το θέμα και αν θα υπάρξει κάτι περισσότερο...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ