ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλέπει Μόρα ο Παναθηναϊκός

Βλέπει Μόρα ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Νέα επαφή με τον Βαγγέλη Μόρα είχε η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

O Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Βαγγέλη Μόρα. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Sportday" o Έλληνας διεθνής είχε επαφή με τον Νίκο Νταμπίζα, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται από την πλευρά του παίκτη ή την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο Μόρας αποτελεί τον πρώτο στόχο για την άμυνα των "πρασίνων" οι οποίοι θέλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται να κλείσει η υπόθεση.

Η Ελλάς Βερόνα μετά την άνοδο της στην πρώτη κατηγορία έχει το δικαίωμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μόρα. Ο έμπειρος στόπερ έκανε 35 συμμετοχές φέτος και ήταν αναντικατάστατος.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Μόρα διετές συμβόλαιο το οποίο δεν ξεπερνά τις 200.000 με 250.000 ευρώ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του παίκτη, εφόσον αποφασίσει να πάρει μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο η ιταλική ομάδα με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις.

Ο Μόρας δέχεται πιέσεις να γυρίσει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και όλα δείχνουν ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις και από τον Μόρα εξαρτάται πλέον η μεταγραφή του ή όχι στον Παναθηναϊκό.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να αποκτήσει και τον Νίκο Κοροβέση, ωστόσο υπάρχουν δυσκολίες. Ο παίκτης επιθυμεί να παίξει στο "τριφύλλι", ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως αξιώνει 300.000 ευρώ για την πώλησή του, ποσό που δεν μπορεί να δώσει η διοίκηση της ΠΑΕ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ