ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βλέπει Ντε Ρίντερ και Μόρα

Βλέπει Ντε Ρίντερ και Μόρα
Ντάνιελ Ντε Ρίντερ

Ο Γιάννης Αναστασίου εξετάζει πολλές περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών από Ολλανδία και Βέλγιο, με τον Ντάνιελ Ντε Ρίντερ να είναι στο... ραντάρ του. Ενδιαφέρον και για Μόρα (videos).

Τα μάτια του Γιάννη Αναστασίου εξακολουθούν και είναι στραμμένα προς τις αγορές των "κάτω χώρων" της Ευρώπης, με σκοπό να βρει περιπτώσεις ελεύθερων ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον Παναθηναϊκό.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα από Ολλανδία και Βέλγιο, με το τελευταίο να είναι αυτό του Ντάνιελ Ντε Ρίντερ.

Ο Ντε Ρίντερ (με Ολλανδό πατέρα και Ισραηλινή μητέρα) είναι 29 ετών και αποτελεί έναν γυρολόγο πολιτείας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μιας και έχει παίξει σε επτά διαφορετικές ομάδες και πέντε διαφορετικές χώρες.

Πρόκειται για παίκτη με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, όχι ιδιαίτερα γρήγορο, που μπορεί να δώσει λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι (δημιουργικά) και στο σκοράρισμα.

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα του μπορούμε να πούμε πως δεν έχει σταθερή απόδοση (παράδειγμα οι Γκρέκο, Λάζαρ, Σκόκο που ένα παίζουν, δυο χάνονται -στην Ελλάδα-), ενώ από την Αγγλία αποχώρησε εξαιτίας της κακής φυσικής του κατάστασης.

Άλλο ένα στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε είναι πως με τις περισσότερες ομάδες που συνεργάστηκε υπέγραψε διετή και τριετή συμβόλαια, τα οποία είτε δεν ολοκλήρωσε, είτε δόθηκε δανεικός.

Ενδιαφέρον και για Μόρα

Τέλος να πούμε πως ένας ποδοσφαιριστής που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και εξάζεται σοβαρά είναι ο Βαγγέλης Μόρας. Ο 31άχρονος αμυντικός (κλείνει τα 32 τον Αύγουστο) μένει ελεύθερος από την Βερόνα σε λίγες ημέρες, όμως η ομάδα του διεκδικεί την άνοδο στην Serie A, οπότε δεν αποκλείεται να του προταθεί κάποια ανανέωση.

Βέβαια κλείνοντας να τονίσουμε πως τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχει χάσει αρκετά παιχνίδια τα οποία παρακολουθεί από τον πάγκο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ