ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ψάχνονται για Εσιέν στην Αυστραλία

Ψάχνονται για Εσιέν στην Αυστραλία
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν θα αποτελούσε μια πολύ καλή λύση για ομάδες της Αυστραλίας στην προσπάθεια τους να προσελκύσουν παίκτες-αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γκάνα.

Ο Μάικλ Εσιέν εξακολουθεί να είναι ένας σούπερ σταρ στην Γκάνα και τα Μ.Μ.Ε της πατρίδας του ασχολούνται συνέχεια με τον μέσο του Παναθηναϊκού ψάχνοντας να βρουν ειδήσεις και όποια άλλη πληροφορία υπάρχει γύρω από το όνομα του.

Έτσι και την Τρίτη υπήρξε ένα αποκλειστικό δημοσίευμα από την ιστοσελίδα www.ghanasoccernet.com σύμφωνα με το οποίο κορυφαίοι σύλλογοι στην Αυστραλία θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μάικλ Εσιέν σε μια προσπάθεια να αναπτυχθεί περισσότερο το ποδόσφαιρο στην Αυστραλία προσελκύοντας σταρ του ποδοσφαίρου.

Βέβαια όπως τονίζουν και οι Γκανέζοι για να γίνει το οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Εσιέν θα πρέπει πρώτα απ' όλα ο Παναθηναϊκός να δώσει την συγκατάθεση του από τη στιγμή που ο 32χρονος μέσος ανήκει στο τριφύλλι.

Το δημοσίευμα γράφει μεταξύ άλλων ότι μεγάλα κλαμπ από την Αυστραλία ψάχνουν πως θα μπορούσαν να προσφέρουν συμβόλαιο στον Μίκαελ Εσιέν σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να προσελκύσουν καλούς ποδοσφαιριστές για την επόμενη σεζόν και συνεχίζει αναφέροντας ότι η A-League παλεύει να προσελκύσει αστέρες του ποδοσφαίρου ώστε να δώσουν ώθηση στο πρωτάθλημα καθώς οι θεατές στα γήπεδα λιγοστεύουν ενώ τα νούμερα της τηλεθέασης πέφτουν.

Εκεί μπαίνει στη μέση και ο Εσιέν ο οποίος θεωρείται ένας από τους υποψηφίους για αρκετά κλαμπ της Αυστραλίας με τους εκπροσώπους των συλλόγων να προσπαθούν να έρθουν σε επαφή με τους ατζέντηδες του Γκανέζου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ φυσικά και της ιστοσελίδας από την Γκάνα μια τέτοια μεταγραφή δεν φαντάζει πολύ πιθανή, ιδίως μετά το ντεμπούτο του το τελευταίο διάστημα με τον Παναθηναϊκό. Για οποιαδήποτε κίνηση που θα αφορούσε ενδεχόμενη μεταγραφή του Γκανέζου πρώτα απ' όλα θα έπρεπε να δώσει την συγκατάθεση του ο Παναθηναϊκός πριν ο οποιοσδήποτε μιλήσει με τον Εσιέν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ